Gyerek, Lifestyle

Segítsd a saját és a rászoruló gyermekek mosolyát!

Idén újra kapmányolok a rászoruló gyerekek mosolyáért, amihez Te is kényelmesen csatlakozhatsz, méghozzá úgy, hogy vásárolsz egy fincsi Orbit rágógumit! Az Orbit immár negyedik éve indít több frontos támadást a szájhigiéniai edukáció területén, azért, hogy javítsák, segítsék a magyar lakosság szájápolási tudás szintjét, illetve száj-, és fogápolási attitűdjét, amit csendben jelzek, hogy nagyon helyeslek. A rágozási szokásokról is óriási tévhitekben vagyunk, ezért erről a témáról is érdemes böngészgetni a www.szajharmonia.hu microsite-on, ahol rengeteg szájápolással kapcsolatos cikket és hasznos funkciókat is találtok.

Már korábban a Jazzy rádióban is beszéltem ebben a témában Mádai Viviennel, aminek az interjúját itt tudjátok meghallgatni:

jazzy mix

Most a május 1. és június 30. között futó kampányban minden megvásárolt Orbit rágó árának 1%-val az SOS Gyermekfalvakat támogatod, ahol sok helyes kisember lesz hálás Neked! Az SOS Gyermekfalvak azért jöttek létre, hogy otthont és szeretetet nyújtsanak a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. A szervezet célja, hogy gondozásukban a több, mint 400 gyermek szeretetben, biztonságban, kiegyensúlyozottan nőjjön fel nevelőszülői családokban. A Gyermekmosoly kampányhoz fogorvosok, pszichológusok, hírességek – Horváth Éva, Mádai Vivien, Iszak Eszti, Pintér Adrienn (Ada) és Kovalcsik Ildikó (Lilu) – és bloggerek is csatlakoztak, ezen felül az Auchan Magyarország Kft. is bekapcsolódott.

26269969 - mother and child daughter brushing teeth in bathroom

A kezdeményezés során összegyűlt összeget az SOS gyermekfalvak általános működési költségeik fedezésére, szájhigiéniai szűrésre és edukációra fordítják majd, biztosítva azt a hátteret, ami ahhoz kell, hogy minden náluk élő gyereknek minden nap oka legyen mosolyogni!

DGM_KV kicsi

Minden csomag rágó segít megóvni gyermekeink mosolyát! Ugye, Te is segítesz?!