Divat

Szemrevaló nyári újdonságok az önkifejezés jegyében!

dolce-and-gabbana-summer-2016-sunglasses-women-adv-campaign-04-zoom nyito

A Luxottica bemutatta az idei év legmenőbb napszemüvegeit, amik engem teljesen lenyűgöztek, mert azt gondolom, hogy önmagunkban öltöztetnek és szuperül ki lehet vele fejezni a személyiségünket. Sokan úgy gondolják, hogy csak nyáron kötelező egy jól megválasztott napszemcsi, pedig higyjétek el, hogy a hűvösebb időben is tökéletesen védik a szemünket, ráadásul a hunyorgás ellen is tökéletesek, ami nagyban befolyásolja a ráncaink szaporodását…:)

Luxottica mix

A prezentáción megtudtuk az idei fő napszemüveg trend irányvonalakat, köztük azt is, hogy a piros és árnyalatai lesznek a nyár nagy kedvencei, köztük ez a Giorgio Armani ’60-as éveket idéző ikonikus kerek napszemüveg is.

GA_OCCHIALIDASOLE_6x6b

A különleges formák és minták is helyet kapnak az idei kollekciókban. Szerintem ez a nagy, szögletes, ezüst dekorációkkal megálmodott Prada darab nemcsak a kifutókon lesz nagy kedvenc, hanem a street style világában is. Már egy fehér pólóval is nagyon ütős, így csak azok válasszák, akik nagyon tudják, hogy hogyan kell viselni őket!

 

a9b4fad375ee2108b708be86c7b6f7a5Ettől a kézzel festett, színes díszítő motívumokkal gazdagított Dolce&Gabbana modelltől is ámulatba estem. A tervezők a hagyományos és a modern elemeket mixelték, amivel egy jellegzetes olasz, szicíliai világot álmodtak meg egy nőies keretben. Ugye milyen gyönyörű? Ránézsére is mosolyra fakadtam és a szine miatt szuperül lehet variálni.

dolce mix

Ezek nem kifejezetten a letisztult, utcai, casual öltözethez készült modellek, természetesen a különböző márkáknál egyszerűbb formatervezésű napszemüvegek is megtalálhatóak! Te mi alapján döntesz egy szemüveg mellett?