Szépségápolás

NYERD meg a nyár legújabb fejlesztésű napozókrémeit!

Remélem, hogy már Ti is bezsongtatok az első napsugaraktól és tervezgetitek a nyári úticélokat. Rengeteg fontos és hasznos kiegészítőt kell a strandtáskába betennünk, ám van két dolog, amit biztosan nem hagyhatunk otthon, hogyha nyaralásról beszélünk. Az egyik a bőrünknek megfelelő fényvédő, a másik pedig a kedvenc fürdőruhánk. Készültem Nektek egy kis trendajánlóval miközben bemutatom az Eucerin legújabb termékcsaládját is.

2016-04_nora_eucerin_1200x700

Megszámlálhatatlan trendről beszélhetünk egy fürdőruhaszezon előtt, én mégis úgy érzem, hogy három nagy csoportba mindig besorolhatjuk a szezon must have-jeit. A legfontosabb, hogy tisztában legyünk a saját adottságainkkal hiszen akkor pontosan tudjuk, hogy melyik fazonok állnak jól nekünk, így utána már gyerekjáték lesz a minták kiválasztása. A legfiatalosabb, legvidámabb darabokkal nyitnám meg a bikinik bemutatást, ahol egy őrületes színkavalkádba sűrítettem a mintákat. Remélem azt tudjátok, hogy a minták optikailag is tudnak segíteni a megjelenésünkön, ezért érdemes ennek megfelelően választani!

Ezekhez a mintákhoz az Eucerin Sun színezett napozókrémjét (4290 Ft) ajánlom , mely gazdag ásványi színpigmentekben, így egységes arszínt és napbarnított, matt külsőt eredményez. Segít megelőzni a napsugárzás okozta hiperpigmentációt és a bőr idő előtti öregedését, illetve képzeljétek el, hogy hámlasztó kezelések után is alkalmazható, mert speciálisan érzékeny bőrre lett kifejlesztve!

2016-04_nora_eucerin_1200x12003

Ha szereted a színeket, de kicsit visszafogottabb formában hordanád őket, akkor Neked az egyszínű darabokat ajánlom. Egy-egy színnel, de mintás darabokkal is szuperül mutatnak. Érdemes a kiegészítők sokoldalúságát is kihasználni, remekül kombinálhatóak a különböző fazonok és árnyalatok. A fürdőruhákhoz hasonlóan a legújabb piaci trendeknek megfelelően lett kifejlesztve az Eucerin Anti-Age napozó kréme (4690 Ft), mely kifejezetten a bőr előtti öregedése ellen harcol. Sokan nem is gondolnák, de az öregedésünket két tényező befolyásolja: az egyik az idő múlása és a genetikai jellemzőink, a másik pedig a napfény.

2016-04_nora_eucerin_1200x12002

A fürdőrucik bemutatását az örök klasszikus fekete darabokkal zárnám, melyek egyszerre szexik, igézőek, nőiesek és dögösek. Ezt a tónust színes kiegészítőkkel is meg lehet bolondítani, de ha csak a fehér színnel párosítjuk, akkor is gyönyörű. Természetesen itt is fontos figyelembe venni az alkatunkat, hiszen úgy sokkal dominánsabb tud lenni egy egyszerű fazon is. Az Eucerin Sun termékcsalád idén ezzel a két krémmel szeretné megóvni a bőrünket, fontos, hogy nagyon magas, 50 faktoros fényvédelemmel védnek a nap káros hatásaitól! Az Anti-Age napozóval új innovációként tör be a cég a napozó termékek piacára, mert már minden téren fel kell venni a versenyt a ráncainkkal….:)

2016-04_nora_eucerin_1200x1200_jav1

Ha Te is szeretnéd a legprofibb Eucerin napkrémmel védeni a bőrödet, akkor érdemes kipróbálnod ezeket a legújabb termékeket, melyeket most meg is nyerhetsz amennyiben egy kommentben meghívod egy barátnődet a játékra és megírod nekem, hogy Te mi szerint szoktál fényvédőt választani?!

2016-04_nora_eucerin_1200x7002