Szépségápolás

Teljes körű bőrápolási élmény az ageLOC LumiSpa-val!

Korábban már írtam Nektek egy átfogó cikket az ageLOC LumiSpa -ról, amit azóta is használok, ezért már hosszú távú saját tapasztalotokról is be tudok Nektek számolni. Fiatalon még nem tulajdonítottam komoly jelentőséget a mindennapi bőrápolási rutinom kialakításának, ám minél idősebb vagyok, annál inkább azt tapasztalom, hogy a személyre szabott tisztítás és ápolás kulcsfontosságú ahhoz, hogy egészséges és élettel teli legyen a bőrünk. Szerencsére ma már széles körű termékpaletta áll a rendelkezésünkre, melyek segítségével igen hatékonyan tudunk otthon is teljeskörű beauty programokat kialakítani magunknak. Én az ageLOC LumiSpa-t építettem be az arcápolási rutinomba, mely egyedülálló hatékonysággal és mindössze pár perc ráfodítással segít újjászületni a bőrömnek.

Az ageLOC LumiSpa mindössze pár perc ráfodítással segít újjászületni a bőrömnek

Hosszú évek alatt megtanultam, hogy a fiatalos bőr alapja az alapos tisztítás, melyben ez a készülék remekel. Szabadalmazott Two-Sense Motion technológiájával tisztítás közben stimulálja a bőrt, emellett javítja a pórusok megjelenését, simábbá és puhábbá varázsolja a bőrt. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Mindössze annyit, hogy pár alkalom után már szemmel látható volt a változás a bőrömön, többen is megkérdezték, hogy mitől ilyen ragyogó és üde a felszíne.

Az ageLOC LumiSpa kiválasztásánál többféle szempontot is figyelembe vehetünk

Az ageLOC LumiSpa kiválasztásánál többféle szempontot is figyelembe vehetünk. A személyre szabott kezelés érdekében a készülékhez többféle szilikon fejet választhatunk – normál, kíméletes vagy durva felülettel – , illetve bőrtípusoknak megfelelően lehet társítani különböző Activating Cleanser arctisztítókat is. Fontos tudni, hogy az arctisztítók mindegyike tartalmazza a NuSkin ageLOC öregedésgátló hatóanyag komplexét, ezen felül viszont 5 féle igény szerint is választható: száraz, normál/vegyes, zsíros, érzékeny és pattanásos bőrre. A készülékhez járó normál fej minden bőrtípuson használható, de a fókuszált eredmény érdekében zsíros bőr esetében a durva felületű fejet az Activating Cleanser for Oily Skinnel, érzékeny bőrön pedig a kíméletes fejet az Activating Cleanser for Sensitive Skin arctisztítóval érdemes kombinálni. Nekem nagyon érzékeny a bőröm, ezért a száraz bőrre ajánlott arctisztítót kombinálom a gyengéd szilikon fejjel, melyek kíméletesen dolgoznak a bőrömön. A napi arckezelésemet általában zuhanyzás alatt szoktam elvégezni, mert a készülék vízálló és így az egész napos szennyeződéseket pillanatok alatt eltávolíthatom a bőrömről, uána pedig jöhet a hidratálás, hogy az éjszaka folyamán megkapja a megfelelő táplálást.

A speciális Accent fej mozgása finoman, mégis hatékonyan kezeli a szem környékét

És ez még ez nem minden ugyanis az arcápolást folytathatjuk szemkörkényápoló programmal is, amihez mindössze annyi szükséges, hogy lecseréljük a kezelőfejet. Ennek a specifikusabb, kisebb, speciális Accent fejnek a mozgása finoman, mégis hatékonyan kezeli a szem környékét, melynek segítségével csökkenthetjük a szem alatti karikákat és a puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt és láthatóan megemeli a szemhéjat. A szem környékének ápolására az Accent fejjel együtt használandó Ideal Eyes szemkörnyékápoló krémmel hatékonyabban tudunk dolgozni ezen a vékony bőrfelületen is. Reggel és este fél-fél perces programot szoktam ráhagyni erre a területre, amit valóban meghálál a bőröm! Sokan kérdeztétek a kezelőfejek tisztíthatóságát, ami elképesztően egyszerű: mindössze le kell pattintani a készülékről a szilikon korongot és jó alaposan átmosni, illetve ajánlott 3-4 havonta lecserélni. A készülék egyszerűen tölthető, jól bírja az akksija és kis helyen elfér, úgyhogy akár egy hétvégi kiruccanásra is magunkkal vihetjük.

Ápold és kezeld Te is tudatosan a bőrödet, amihez szuper választás az ageLOC LumiSpa! 🙂

___