Divat

“Together”

THOMAS SABO präsentiert die neue Herbst/Winter-Kollektion 2016. Weiterer Text über ots und www.presseportal.de/nr/78321 / Die Verwendung dieses Bildes ist für redaktionelle Zwecke honorarfrei. Veröffentlichung bitte unter Quellenangabe: "obs/THOMAS SABO GmbH & Co.KG"

Nemrég bemutatták a Thomas Sabo ősz/téli kollekcióját, ahol elképesztő gyönyörűségekkel találkoztam. Az új kollekció üzenete a “Together”, mely nőiesen és energikusan jelenik meg az ékszereken. Susanne Kölbki kreatív igazgató így nyilatkozott a kolleckió inspirációs forrásáról: ” Az ékszerek a legmélyebb emberi érzelmeket közvetítik: a szerelmet, a boldogságot, és az élet olyan különleges pillanatait, amelyeket egy ékszer viselésén keresztül egészen közel tudhatunk magunkhoz.”

TS sajtó mix logo

A kollekcióban feltüntek ikonikus darabok is, mint az eternity és a together-forever gyűrűk, illetve a márka történetében először az egyköves gyűrűk Glam & Soul Diamonds névvel gazdag gyémántdíszítést kaptak, ezzel is szimbolizálva a kibontakozó örök szerelmet. Az új Triangle Diamonds darabjai a női szépség megtestesítőjeként az urban cool életérzést egyedülálló karizmával ötvözik.

forever mix

Az egyik kedvencem, a személyre szabható “Love Bridge”  vonal is bővül a “Love Bands” gyűrűkkel és a szimbolikus “Love Coins” medálokkal, melyek a számtalan gravírozási lehetőségnek köszönhetően igazán egyedivé varázsolhatóak.

love mix

Szerintem nagy kedvencek lesznek a kultúrális ihletettségű Nile Treasures darabok, melyek az ősi Egyiptom védelmező szimbólumait idézik, mint a Szkarabeusz bogár, a Hórusz szeme vagy a Fatima keze motívumok. A Prana sorozat ragyogó színeiről és a virágos díszítéseiről a távol-keleti művészet és a kasmír minta köszön majd vissza, illetve az új Karma Beads gyöngyök között is lesznek újdonságok.

egyiptom mix