Lifestyle

Szeretnél 5 perc alatt kanapét varázsolni egy hátizsákból? Legyél eredeti és NYERD meg a FatBoy Lamzac Hangout nyugágyát!

Már régóta szemezgettem a hátizsákból kialakítható kanapé ággyal, de valahogy nem mertem megrendelni a netről, mert sok gatyi változattal is találkoztam. A Designmania oldalán láttam először a FatBoy termékeket, amikbe első látásra beleszerettem, a Headdemock nyugágyból ki sem lehet robbantani a családot…:) Nagyon örültem, amikor megláttam, hogy ők is forgalmazzák ezt a terméket, így nem is volt kérdés, hogy honnan kell megrendelnem.

2016-06_nora_fat_1200x700

Nem tudom, hogy mennyire ismeritek ezt a terméket, ezért egy pár sorban bemutatom Nektek! Ez egy hátizsákból átalakítható, levegővel könnyedén megtölthető fekvő alkalmatosság, amit a nyaralásokon, a strandon, fesztiválokon, piknikre, síeléskor vagy akár a szoba közepén is lehet használni. Mindössze annyi a teendő vele, hogy előveszed a hátizsákból az ágyat, megtöltöd levegővel, lezárod a végét és már kész is a színes és trendy pihenőágyad. Marijn Oomen a tervező, már évek óta kisérletezik a levegővel tölthető ülő/fekvő és egyéb kényelmi bútorok gyártásával és nem is hiába, hiszen a Lamzac The Original igazi áttörés lett a számára. A FatBoy márka felkarolta a tehetséges tervezőt és karöltve kezdték népszerűsíteni a terméket. Ismerjétek meg a tervezőt ezzel a rövid videóval:

Jelenleg 6 színben lehet megrendelni ezeket az egyedi kanapékat, amikről még több mindent megtudhatsz a lenti videókból:

Az egyik szerencsés olvasómat is szeretné megajándékozni a cég, amihez csak a következőket kell tenni:

1.LÁJKOLD a Designmania facebook oldalát!

2.VÁLASZD ki a Designmania oldaláról a kedvenc színedet!

3.ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy melyiket választottad!

2016-06_nora_fat_1200x700_nyerj_jav2