Gyerek

Biztonságos elalvás a kicsiknek

zazu nyito ok

A kislányom nemrég elkezdte esténként mondogatni, hogy fél. Sokan beszélgettünk róla, hogy mi lehet ennek az oka, de igazából nem találtam semmi lelki eredetűt, inkább a figyelem hiányát éreztem a szavaiban, amibe lehet, hogy a kistestvére megszületése is befolyásoló tényező. A kismama ékszerek kapcsán már ismertem a 2mom oldalát, de azt nem tudtam, hogy további szuper kiegészítőket is árulnak, melyek közül találtam néhányat a problémánk orvoslására.

Zazu mix

Arra gondoltam, hogyha Lilien egy kedves kis világító társat kapna lefekvéshez, akivel dumcsizhat, bandázhat, akivel olvashat, akkor egy picit tudnám enyhíteni a félelmét. Gondoltam, hogy egy Zazu FIN olvasólámpával (9490 Ft) lepem meg, aki azóta is hűséges társa az esti rituáléknál. Ez a helyes kis lámpa egy vezeték nélküli kisbarát, akinek két fokozatban állítható a fényerőssége és aki (remélhetőleg miután elaludtak a kicsik) 1 óra elteltével automatikusan kikapcsol. Könnyedén USB kábellel tölthető, nem melegszik túl, így biztonságosan használható az ágyban. Mi imádjuk, olyannyira, hogy már több ismerős gyerekét is megleptünk vele, próbáld ki Te is!:)

zazu mix2

Annyira megörültem ennek a cuki lámpának, hogy az oldalt büngészgetve nem tudtam ellenállni egy LIZ zenélő plüss báránynak sem (10.990 Ft), akit a kis Léna kapott meg alvótársnak. Ez a zenélő, vigasztaló plüss állatka egy puha játék, mely megnyugtatja a kisbabát. Én nem hittem el, hogy ez működhet, de tényleg bevállt! 6 különböző dallam közül lehet válogatni – szívverés, bízesés, 4 nyugtató dallam – melyek a kisbaba sírására vagy rázásra automatikusan bekapcsolódnak. Szerencsére a hangereje szabályozható, így akár közvetlenül a kiságyba is beletehetem. Ezzel a kis pihe-puha plüssel sem nyúltam mellé, Őt is ajánlom mindenkinek.

A 2mom oldalán még további hasonló kiegészítőket is találtok, szemezgessetek Ti is!

2 mom zazu mix

A kislányom így örült Neki…:)