Gyerek

Kicsi és imádnivaló apróságok!:)

A 2MoM webshop kínálatából már rengeteg terméket bemutattam Nektek, de szerencsére nincs megállás és folyamatosan cuki újdonságokkal bővítik a termékpalettájukat. A nagylányomnak Lilinek tervezem a szülinapi zsúrját és az ehhez szükséges kiegészítőket keresgélve fedeztem fel az Ő party termékeiket is. Az A Little Lovely Company kínálatában papír poharak, tányérok és tortaállványok mellett, uzsonnásdobozzal, étkészlettel, csészékkel is találkozhattok, de ez még nem minden.

A fenti kiegészítők mellett a lámpáikért és dizájn kiegészítőikért is teljesen odáig vagyok, szerintem nincs olyan gyerekszoba vagy akár nappali, ahol ne lenne helye ezeknek a cukiságoknak. Válogathatunk ananászos, fagyis, felhős, dinós, unikornisos, csillagos, napocskás, nyuszis lámpák, éjjeli fények közül…ezeknél a termékeknél tényleg csak a fantáziánk szabhat határokat.

Remélem, hogy Titeket is legalább annyira elvarázsoltak a termékek, mint engem. Kövessétek a 2MoM Trading Kft. facebook és Instagram oldalát, hogy folyamatosan értesüljetek az újdonságokról, emellett szemezgessetek a 2MoM webshopjából, ahol még rengeteg praktikus kiegészítővel találkozhattok!:)