Gyerek, Lifestyle

NYERJ cuki éjjeli csillagkivetítőt a gyermekednek!

Már nyakunkon a karácsony és ilyenkor az egész család lázas készülődésbe kezd, hogy megtalálják mindenki számára a legmegfelelőbb ajándékot. Az Anyukák sokszor nagy dilemmában vannak hiszen szeretik a praktikus és a hasznos meglepetéseket ötvözni, a gyerekek pedig sokszor elrugaszkodott ötletekkel állnak elő a karácsonyi kívánságlistájukban. Én az időtálló és a kreatív meglepetéseket preferálom, amit a kicsik be tudnak építeni a mindennapi életükbe, így a meglepetés egy maradandó élménnyé válik.

Két holland anyuka évekkel ezelőtt megálmodta A Little Lovely Company márkát, melynek termékei mára több mint 3200 üzletben kaphatóak a világon. Kollekcióikkal a hétköznapokat teszik egy kicsivel szebbé, egy csipetnyi boldogságot visznek minden gyerekszobába. A 2mom oldalán igen széles választékban megtalálhatóak a minőségi termékeik, melyek közül szeretném Nektek bemutatni az aktuális kedvenceimet.

A 2mom webshopjából gyűjtöttem Nektek össze a fenti termékeket, melyek szerintem elképesztően cukik és azt gondolom, hogy minden korosztály megtalálhatja benne a kedvencét:

Nincs olyan kislány, aki ne örülne egy áttetsző, csillámos hátizsáknak, mellyel útnak indulhat, benne a kedvenc plüsseivel, tolltartójával és noteszével, a kulacsról nem is beszélve. (9490 Ft)

Az alvás sokkal könnyebb lesz ezzel a cuki fehér cicás mini éjjeli fénnyel. Lágy fénye megnyugtatja a kicsiket a sötétben. LED izzójának köszönhetően nem melegszik fel, így teljesen biztonságos a gyermekek számára, ágyban is használható. (4490 Ft)

A gombaházat azoknak a gyerekeknek tervezték, akiknek szükségük van egy kis fényre az elalváshoz. Lágy fénye megnyugtatja a gyermeket a sötétben. Vezeték nélküli kivitele miatt kiváló utazásokhoz, nagyszülőknél vagy barátoknál alváshoz. Különlegessége még, hogy matricákkal egyedivé lehet varázsolni a saját GOMBA lámpáját a kicsiknek. (9190 Ft)

Minden titok és álom biztonságban van  ebben az aranyos kulcsos naplóban. A színes oldalakra fel lehet jegyezni kalandos történeteket,  titkos vágyakat és minden oldalt a csomagban található matricákkal lehet csodálatosabbá díszíteni. (1690 Ft)

A csillámos bőröndök és neszeszerek szuper praktikusak egy hétvégi kiruccanáshoz vagy egy pizsamapartihoz is.  A bőröndben elegendő hely van a ruháknak, kozmetikumoknak, az éjszakai kellékeknek és a játékoknak.  A neszeszer használható kedvenc apróságok (ékszer, játék, notesz, írószer, figura) vagy kozmetikai szerek tárolására. (8490 Ft és 2390 Ft)

A csillámos kulacsok önmagukban szemet gyönyörködtetőek. Töltsetek vizet bele és figyeljétek a csillámok elbűvölő mozgását. Extra nagy mérete miatt tökéletes egy napra az iskolába vagy kirándulásra. Szuper praktikus! (4490 Ft)

Remélem, hogy Ti is találtatok kedvenceket és ellátogattok a 2mom weboldalára, ahol A Little Lovely Company termékei mellett még nagyok sok szép és praktikus termékkel találkozhattok!

Szeretném egy olvasómat megajándékozni egy cuki csillagkívetítővel. Ha Te szeretnél lenni a szerencsés, akkor nincs más dolgod, mint:

1.KÖVESD a 2mom instagram oldalát! Ha még nem tetted meg, akkor természetesen az ilovemom instagram oldalát is…:)

2.ÍRD MEG nekem a poszt alá kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban –  hogy a fenti 4 csillagkivetítő közül (nyuszi, rakéta, unikornis, felhő) melyiket szeretnéd megnyerni?

A játék vége: 2019.11.17., este 20:00

Eredményhirdetés: 2019.11.18.