Divat

#Walkingisasport

Egy szuper sajtótájékoztatón próbálhattam ki a Skechers legújabb üdvöskéit, amik nemcsak nagyon mutatósak, hanem rendkívül kényelmesek is! Ezek a modellek kifejezetten városi sétákra készültek, ami például egy Anyukának nékülözhetetlen kiegészítő lehet, hiszen kilométereket lehet megtenni a babakocsis kirándulások során, amihez bizony egy kényelmes cipő must have!:)

skechers mix

A GoWalk4 kollekció az idén 25 éves Skechers különleges technológiával fejlesztett lábbelije. A talpbetét fokozottan ruganyos és párnázott, a puha felső lábadra simul, de a szoros illeszkedés közben is tökéletesen lélegzik a bőröd. A városi sétacipő észrevétlenül erős, miközben kellemesen könnyed. Masszív és megbízható külső talpa bírja a strapát, komfortos felsőjében minden lépés egy újabb öröm. Mert ugye a séta is egy sport! Én még a Balatoni naplementét is ebben a kényelmes cipellőben csodáltam…:)

https://www.instagram.com/p/BUm08wHjrGG/?taken-by=ilovemomblog

Nekem már több modellem is van a márkától és mostmár a kislányomnak is beszereztem egyet, hogy közösen is kényelmesek legyenek a sétáink! Természetesen a színes és csilli-villi körítés elmaradhatatlan….:)

IMG_9521 logo

Te már próbáltad a Skechers cipőit?