Divat

NYERD MEG a kedvenc ilovemom kiegészítődet!

Nekem a tavaszi és a nyári szezon a kedvencem. Végre megérkezett a jóidő, elő lehet venni a lenge rucikat és természetesen itt az ideje beszerezni egy-két színes és vidám kiegészítőt is. Arra gondoltam, hogy a három kedvenc ékszeremet bestylingolom Nektek, amik közül 3 szerencsés megnyerheti a kedvencét!

Az első egy gyönyörű óriás türkiz kővel díszített karperec, amihez egy derékban szűkített overált választottam és köré csupa csupa gyönyörű a színében megegyező kiegészítőt és szépségápolási terméket válogattam:

Overál – M.I.H Jeans, Táska, – H&M, Szandál – Prada, Aqua Allegoria parfüm – Guerlain, Arany karóra – Nixon, Detox maszk – L’oréal, Striák elleni krém – Sikelia/Vagheggi

A második összeállításomban egy színes köves fülbevaló kapta a fő hangsúlyt, amihez visszafogottabb, letisztultabb színvilágot álmodtam meg.

Ruha – MiuMiu, Szandál – Deichmann, Karóra – Cluse, Alapozó stick – ArtDeco, True Match alapozó – L’oréal, Wonder nail körömlakk – IsaDora, Manifesto parfüm – Yves Saint Laurent

Egy mutatós oversize nyakláncot választottam a harmadik szettemhez, melyhez egy karcsúsított Michael Kors ruhát párosítottam. Szeretem egységben tartani az árnyalatokat, amire itt is figyeltem, így arany, fekete és kék tónusok kerültek kiegészítésként.

Ruha – Michael Kors, Versace táska – answear.hu, Balerina cipő – Lasoczki/CCC, Vernis Colour richie körömlakk – L’oréal, Szempillaspirál – Build Up/IsaDora, Barnító krém – True summer/Avon, Nyugtató és hidratáló organikus arcápoló olaj – Superseed/Mádara

VÁLASZD KI és NYERD MEG a kedvenc ékszeredet, amihez a nyerteseket az alábbiak szerint fogom kiválasztani. Mindenhol meg kell említeni a kiválasztott ékszeredet:

1.NYERTEST az ilovemom és a poszt LÁJKOLÓI, illetve kommentelői közül választom ki!

2.NYERTES a www.ilovemom.hu oldalon kommentelők között lesz!

3.NYERTEST az instagram oldalam követői és ezt a bejegyzésemet kommentelők közül választom!