Divat

StyledbyNono – Nyári ruhák 3 féle stílusban!

Szerintem nincs olyan Hölgy, aki a szezonváltáskor ne rohanna beszerezni egy szép új nyári ruhát, amit természetesen olyan formában célszerű megtenni, hogy hasznos eleme legyen a gardróbjának. Én sem hazudtoltam meg magam és az online shoppingolásnak köszönhetően “levadásztam” néhány újdonságot, amiket alig várok, hogy megmutassak Nektek. Az Answear.hu oldalán nagyon sokféle fazon közül válogathattok, most összegyűjtöttem Nektek 3 féle stílusban a kedvenceimet:

FESZTIVÁL – Let’s rock!

Mindenki szereti az önfeledt nyári fesztiválokat, amiket idén sajnos csak gondolati síkon tudunk kiélvezni. Ennek ellenére, az ezekre az alkalmakra kiválasztott darabokat utcára is lehet viselni, úgyhogy csináljunk streetstyle fesztivált a megjelenésünkkel! A ruha kiválasztásánál fő szempont a kényelem, de a mai trendeknek megfelelően ez sem akadály, így a kiszemelt kedvencünket wesco csizmával, bakanccsal, oversize ékszerekkel, extrém hajdíszekkel és átdobós táskákkal könnyedén felturbózhatunk.

Képen: Ejtett vállú – Pinko – 89.990 Ft, Fodros – Answear – 12.990 Ft, Csipkével díszített – 25.990 Ft – Pepe Jeans, Flitteres – GUESS Jeans – 63.990 Ft, Etno mintás – Answear – 11.990 Ft

VIRÁGOS – Flower Power

A virágos ruhák évről évre töretlenül hódítanak, így egy újabb darab beszerzésével biztosan nem lehet hibázni. Érdemes mellé a saját színeivel megegyező színharmóniában kiegészítőket választani, így biztosan nem marad el a wow hatás. Lapos- és telitalpú szandálok, clutch-ok is stílusos kiegészítői lehetnek az ilyen szetteknek.

Képeken: Fekete – Answear – 15.990 Ft, Ejtett vállú – Answear – 13.990 Ft, Asszimetrikus – Answear – 10.990 Ft, Oldalt húzott – Answear – 12.990 Ft, Derékban gumis – Medicine – 12.990 Ft, Rajtam – Guess Jeans – 46.990 Ft

NŐIES – Woman in love

Nincs is kézen fekvőbb módja, hogy kifejezzük a nőiességünket, minthogy egy csinos ruhába öltöztetjük magunkat. A finom, visszafogott kiegészítők előnyt élveznek ebben a stílusban és természetesen egy szép magassarkú szandál is must have eleme lehet a stylingnak. Ezek mellé a ruhák mellé kisebb kézi táska vagy clutch is tökéletesen mutat, attól függően, hogy hová indulunk.

Képeken: Ujjatlan – Mango – 15.990 Ft, Fodros – Answear – 14.990 Ft, Plisszés – Answear – 11.990 Ft, Zsebes – Silvian Heach – 48.990 Ft, Derékban szűkített – Mango – 19.995 Ft, Rajtam – Silvian Heach – 63.990 Ft

Remélem, hogy Ti is kedvet kaptatok egy kis shoppinghoz, amihez látogassatok el az Answear.hu oldalára. A termékek mellé az eredeti árukat írtam, de az állandó kedvezmények miatt ezek folymatosan változnak, úgyhogy érdemes szemezgetnetek és lecsapni az akutális ajánlatokra!

Köszönöm a fotókat: @sophieartphoto