Gyerek, Lifestyle

Grillezés extrákkal és a George Formeman sütő segítségével!

Nyakunkon a nyári időszak, amikor már lehetőségünk van kimozdulni otthonról és újra élvezhetjük az élet adta önfeledt kikapcsolódásokat. Nagyon szeretem a tervezett és spontán összejöveteleket is, amikor közösen eltölthetünk egy-egy felejthetetlen délutánt. A családi és baráti összejövetelek általában finom koktélok és ínycsiklandó falatok köré összepontosulnak, így biztos vagyok benne, hogy egy fantasztikus grillparty is helyet fog kapni a nyári repertoráunkban.

Rajongok a füstös ízeket és a grillezés élményéért, amire akkor van igazán lehetőségem, ha átugrunk a Szüleimhez vagy olyan barátaimat látogatjuk meg, akiknek van lehetőségük ezt kivitelezni. Emellett egyre több olyan helyről is hallok, ahol akár bérelni is lehet az ehhez szükséges felszereléseket, de az valahogy mégsem olyan, mintha az otthoni környezetben élveznénk a sütögetést.

George Foreman

Sokat gondolkoztam azon, hogy érdemes lenne-e a kis teraszunkra beszerezni egy grillsütőt, ezért elkezdtem böngészgetni az online webshopok kínálta lehetőségeket. Az internet összetett és izgalmas világának köszönhetőem találtam rá a George Foreman grillekre, melyeket pont arra a célra fejlesztettek ki, amire nekem is szükségem van. Ezek a kompakt kis szerkezetek tökélestesek erkélyre és beltéri használatra is, emellett villámgyorsan és könnyedén tisztíthatóak és nem mellesleg kis helyen is tárolhatóak.

Grill & Melt

Én ezt a Grill & Melt levehető sütőlapos grillt választottam, mely a rögzíthető csuklópántjának köszönhetően nyitható. Melegszendvics, palacsinta, olvasztott csokoládé elkészítéséhez is tökéletes, de a húsok és a zöldségek is pillanatok alatt megsülnek vele. Levehető sütőlapjai gyorsan és könnyedén tisztíthatóak, akár mosogató gépben is, ami szerintem nagyon menő. Ezt a grillt úgy tervezték, hogy állítva is lehessen tárolni, ezért helytakarékos és a konyhai szekrénybe is könnyedén elfér. Engem teljes mértékben meggyőzött a leírás és mára már a termék is, nagyon szeretjük!:)

A márka weboldalán izgalmas recepteket is találtok és most egy szuper nyereményjátékkal is várnak Titeket, melynek keretei között bármilyen George Foreman grill vásárlása esetén további meglepetések várnak Rátok! A vásárlás után regisztrálhattok a hetente sorsolandó 5 db (összesn: 65 db) Russell Hobbs elektromos só- és borsörlőért vagy a fődíjért, a 200.000 Ft értékű Russel Hobbs ajándékcsomagért. Én már regisztráltam, amit Ti is megtehettek IDE KATTINTVA!

https://www.instagram.com/p/CBTOPX7h4PW/?utm_source=ig_web_copy_link