Lifestyle

Csodaerkély…

Ennek az izgalmas karanténos időszaknak többmindent is köszönhetek. Egyrészt elképesztően sok minőségi időt tölthetek a lányaimmal, másrészt az otthonunkat is volt időm szépítgetni, ami a folyamatos pörgésben nehezen volt kivitelezhető. Végre volt időm lakberendezési oldalakat nézegetni és gyűjteni az inspirációkat, hogy hogyan lehetne még szebbé varázsolni a mindennapi életterünket.

A költözésünk óta már rengeteg mindent sikerült felújítanunk és beszereznünk a lakásunkba, egyvalamit szerettem volna az idén bedizájnolni, az pedig a teraszunk. Úgy látom, hogy ez a kis kuckó az idei szezonban központi állomása lesz az életünknek, ezért időben szerettem volna elkezdeni a dekorálását, amellett, hogy azt sem tudtam, hogy egyáltalán be tudom-e rendelni a kiszemelt termékeket ebben a káoszos időszakban.

Rengeteg pici teraszos inspirációt gyűjtöttem a Pinterestről, melyek közül végül ezek lettek a kedvenceim. Igyekeztem meghatározni egy stílust és aköré felépíteni a kiegészítőket és a növényeket is. Egyedül a terasz méreteiben és abban voltam biztos, hogy egy rattan ülőgarnitúra lesz az alapja az enteriőrnek.

A nagy keresgélésben sok új céget, izgalmas bútorokat és szuper kiegészítőket találtam, de szeretek olyan weboldalakról és márkáktól rendelni, amiket már ismerek és jó tapasztalatom van velük, ezért velük kezdtem az újdonságok feltérképezését. A CURVER népszerű konyhai kiegészítős termékeket szerintem sokan ismeritek, ám azt nem tudom, hogy tudjátok-e, hogy a budaörsi kereskedésükben rengeteg lakáskiegészítővel is találkozhattok. Tavaly már vásároltam Náluk és már akkor megakadt a szemem a kerti bútoraik láttán, de még nem volt lehetőségem beruházni rájuk.

Szóval, egy szó, mint száz már első kattintásra megtaláltam, amit kerestem, ami nem más, mint az Allibert California 2 üléses műrattan kerti kanapé. Az Allibert kollekcióban nagyon sokféle szett létezik, amiket külön-külön is jól lehet variálni, attól függően, hogy kinek milyen a helykihasználhatósága. Többféle színben is elérhetőek és további kiegészítőket – kisasztal, tároló, virágláda – is lehet melléjük választani. Szerencsére találtam olyat, aminek a mérete és a színe is passzol az elképzeléseimhez, így már csak a további elemek kiválasztása maradt hátra.

A Curver-lifestyle.hu oldalán a kerti bútorok mellett napozóágyakat, kerti tárolókat, szerszámos házakat, talicskákat, kerti játékokat, komposztálókat és virágcserepeket is találtok, érdemes körülnéznetek.

Ezeken az oldalakon tudtok nézelődni www.curver.hu és www.curver-lifestyle.hu, a házhozszállításuk jelenleg is üzemel, mi már el is készültünk a teraszunkka, ami csodaszép lett és nagyon szeretjük!:)