Divat

Utazz stílusosan a VAN GRAAF-fal!

Töltsd a világ bármely pontján is a nyarat, szikrázó napsütés, egy nagy mosoly és néhány jól megválasztott outfit elég is lesz a tökéletes pillanathoz!  Ha pedig egy kis játékosságot is vinnél az utazásba, válassz olyan szetteket, amelyek a leginkább passzolnak az úticélodhoz. A VAN GRAAF segít, hogy bármilyen nyaraláshoz megtaláld a legstílusosabb darabokat!

VAN GRAAF

VELENCE – Stílus a dolce vitára szabva

A vizek gyönyörű városa megérdemli, hogy elegáns ruhákba bújj! Napközben válassz jól szellőző, bájos ruhát – finom virágmintával és nőies fodrokkal. Ha pedig egy elegáns étteremben vagy az Operában töltöd az estét, jöhetnek a sikkes overálok és a gyönyörű koktélruhák!

VAN GRAAF

PÁRIZS – kifinomult romantika 

A francia fővároshoz a bájosan romantikus outfit passzol. Részesítsd előnyben a ruhákat, de egy farmersort nőies, fodros felsővel is jól jöhet egy hosszú, sétálós naphoz. Ne feledkezz el a kiegészítőkről sem!

VAN GRAAF

BARCELONA – színek és minták minden mennyiségben

Ha a nyűzsgő Barcelona az úticél, minden jöhet, ami színes és mintás! Gaudi remekműveit fedezd fel egy lenge, üdítően színes lenruhában, ha pedig a tengerparton hűsölnél, válassz állatmintás fürdőruhát egy csipkés kisnadrággal. Jól fog jönni egy övtáska és egy színes baseball sapka is.

Te hova utazol legközelebb?

____