Lifestyle

Fogyj és feszesíts az INFRASHAPE segítségével!

Nagyjából 10 évvel ezelőtt volt szerencsém kipróbálni először az Infrashape biciklit, amibe már akkor beleszerettem. Sajnos sokszor időhiányban szenvedek, ami a testedzést illeti, illetve a nyári szezonra soha nem sikerül a kellő időben felkészülnöm, ezért idén is ennek a szuper szerkezetnek a segítségével kezdtem meg a last minute beachbody-s tréningemet. Sok módszerrel próbálkoztam már, aminek sajnos nem igazán lett eredménye, ezért most biztosra mentem és szeretném Nektek is összefoglalni, hogy miért vagyok elkötelezett rajongója az Infrashape-nek.

Ahogy fent is említettem számomra az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy mindössze heti 30 perc tekeréssel fantasztikus eredményeket lehet elérni, nemcsak a fogyás, hanem a cellulit eltüntetése terén is. Egy nagyon kényelmes testedzésről beszélünk, ahol a lábunk egy kapszulához hasonló szerkezetben teker, amiben külön vákum és hőmérséklet szabályozó is van, hogy még intenzívebb lehessen a sportolás. Közben a felsőtestünk szabadon marad, de ilyenkor érdemes egy kis súlyzóval a felkarjainkat is megtornáztatni, illetve én még a hasizmomra külön felüléseket is szoktam csinálni, miközben tekerek.

Az edzéshez egy fürdőruhára és egy sportcipőre van szükség. A tekerés előtt zsírégető és cellulit krémeket is érdemes használni a még hatékonyabb eredmények eléréséhez, amiket én előszeretettel be is vetek, mert így sokkal jobban tudnak égni a zsírpárnák, illetve feszesedni a bőr. Ezután belebújunk a speciális nadrágba, majd magunkra vesszük a neoprén szoknyát, ami teljesen rásimul a hasunkra, így ott is bent tudjuk tartani a meleget, aminek a következtében a hasunk is dolgozik. A edzés alatt lehet szabályozni a tekerés erősségét, a hőfokot, illetve a vákuumot is, ami számomra külön öröm, mert a viszereim miatt én egyáltalán nem alkalmazhatom. A tekerés közben teljesen ki lehet kapcsolni, lehet youtube-ot nézni, zenét hallgatni vagy a munkamániások akár e-mailezhetnek is, miközben aktívan dolgozik a testünk.

Az Infrashape amellett, hogy fogyaszt és dolgozik a narancsbőr ellen, még növeli a vérkeringést is, így az anyagcsere felgyorsításában is segít, ami tudjuk, hogy szintén szerves része a súlycsökkentésnek. Az edzés mellett nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű vizet igyunk és emellett, ha még fogyókúrázunk is, akkor a siker garantált. Én heti 1x járok tekerni, hogy nehogy túlterheljem a visszereimet, de aki teheti heti többször is megteheti, hiszen már 4-5 alkalom után látványos eredményeket lehet elérni, amivel én nagyon boldog vagyok és magabiztosan élvezhetem majd a fürdőruha szezont.

Egy szó, mint száz, az Infrashape Horizontal gépek jelenleg a legkorszerűbbek és leghatékonyabbak a zsírégetés felélénkítésében és a narancsbőr effektus csökkentésében, szóval tiszta szívből ajánlom, hogy próbáljátok ki ezt a fajta edzésmódszert. Én az Infrashape SASAD szalonjában formálom a testemet, ahol igényes környezetben és szuper hangulatban élvezhetem az edzéseimet. Jelentkezzetek be hozzájuk a +36 (30) 701 4742 -es telefonszámon vagy a weboldalukon foglaljatok időpontot, az első tekerés szuper áron van. A szalonban tüzetesen szemügyre vettem a HIEMT alakformáló gépet is, ami annyira hatékonynak tűnik, hogy hamarosan róla is be fogok számolni Nektek! Készen álltok?! 🙂

___