Lifestyle

HIEMT kezelés a makacs zsírlerakódások ellen!

Egy korábbi bejegyzésemben már írtam Nektek az InfraShape bicikli jótékony hatásairól, aminek köszönhetően megismerkedtem a HIEMT kezeléssel is. Ez az alakformáló gép elektromágneses energiával, izom összehúzódások kiváltásával egyszerre végez intenzív zsírégetést és izomépítést, ami összességében az izomzat belső felépítését változtatja meg. Kíváncsiak vagytok, hogy ez miért extra hatékony?

HIEMT
A HIEMT kezelés elektromágneses energiával, izom összehúzódások kiváltásával egyszerre végez intenzív zsírégetést és izomépítést.

Ez az alakformáló gép ötvözi a rádiófrekvenciás zsírbontást az elektromágneses izomstimulációval, melynek köszönhetően a kezelt területen (egyszerre akár több testtájon is) egyszerre csökkenti a testzsírt és növeli az izomzatot. Gyakorlatban ez annyit jelent, hogy egy 30 perces kezelés alatt akár 40.000 izom műveletet is képest kiváltani, mely 20.000 felülésnyi vagy guggolásnyi izom munkának felel meg, jól hangzik ugye?

Én a sasadi Infrashape szalonban egy alapos állapotfelméréssel kezdtem meg a programomat. Mivel az Infrashape biciklit nem szerettem volna elhagyni, ezért ezt követően illesztettük be a HIEMT kezelést, mert így már egy lazább kötőszöveten kell dolgoznia a gépnek. Először a kezelőfejeket egy gumipánt segítségével ráillesztettük a kezelni kívánt testrészemre – kipróbáltam a hasamon, a fenekemen és a belső combomon is – majd beállítottuk a gépen az életkoromat, a magasságomat és már indult is az “edzés”. A kezelés során akár kettő területet is lehet egyszerre kezelni, melyek erőssége és hőfoka is külön-külön állítható. A kezelés erősségével lehet szabályozni az izom összehúzódások hatékonyságát, én az alap programmal is elégedett vagyok, mert már pár alkalom után szemmel látható eredményeket értünk el vele. A rádiófrekvenciás kezelés során alkalmanként akár 2-3 centiméter zsír is “leolvadhat” a kezelt területről, de a terápia akkor a legeredményesebb, ha a kezelések ideje alatt naponta legalább 1.5–2 liter folyadékot fogyasztunk, ezzel elősegítve a kezelés során lebontott zsír távozását.

HIEMT
A rádiófrekvencia és az elektromágneses tér magától elvégzi a munkát.

A HIEMT kezelést a lehető legjobb eredmények elérése érdekében kúra szerűen, testalkattól függően 1 hónap alatt összesen 5-10 alkalommal ajánlott igénybe venni, heti maximum 2 alkalommal, a kezelések között minimum 2 nap eltéréssel. A kezelések minden esetben 30 percesek, mely során a kezelőfejeken keresztül a rádiófrekvencia és az elektromágneses tér magától elvégzi a munkát, szóval nekünk nincs más dolgunk mint relaxálni.​ A kezelés alkalmazható vállon, felkaron, hason, popsin és a combokon is, ahogy korábban is írtam egy időben, akár több testrészen is. A kezelést azoknak ajánlom, akik már minden praktikát bevetettek, de így sem sikerült megszabadulniuk a makacs zsírpárnáktól, akiknek megereszkedett a bőrük és szeretnék feszesíteni vagy azoknak, akiknek a cellulit megkeseríti a mindennapjait és feszesebb bőrt szeretnének.

Már 3-4 alkalom után szemmel láthatóak az eredmények!

Összefoglalva a HIEMT kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ha készen álltok tenni a bomba formátokért, akkor jelentkezzetek be az Infrashape Sasad szalonjába a +36 (30) 701 4742 -es telefonszámon vagy a weboldalukon foglaljatok időpontot.

___