Lifestyle

A DESIGN – kiegészítőkbe megálmodva! NYERJ 10.000 Ft értékű vásárlást Budapest egyik legmenőbb lakberendezési üzletébe, az IDdesign-ba!

Otthonunk stílusának megteremtése igen öszetett feladat, nemcsak azért mert rengeteg kiegészítő, szín és forma áll a rendelkezésünkre, hanem azért is, mert személyiségünk évről évre fejlődik és ehhez mérten választunk mi is bútorokat. A kiegészítők szerepe azért különleges, mert ezek változtatásával is formálni , szinesíteni tudjuk életterünket, így nem kell az egész lakásunkat a feje tetejére állítani, hanem apróságokkal érjük el a teljes összhang megteremtését. Hétvégén az IDdesign bemutatótermébe tévedtem, amibe teljesen beleszerettem és azt gondoltam, hogy Veletek is megosztom ezeket a szépségeket…:)

ilovemom_IDDesign_nyito.jpgA párnák (4900 Ft-tól) többfunkciós szerepet töltenek be az életünkben, most nem az ágyban használatos darabokat szeretném Nektek bemutatni, hanem olyan különleges mintával rendelkezőket, melyek észrevétlenül dobják fel a legegyszerűbb kanapékat és foteleket. Gésás, állatos, órás és írásos darabot is választhatsz, de az is jól néz ki, ha ezeket mixeled, a lényeg, hogy ezt ízlésesen tedd!

ilovemom_IDDesign_parnak.jpg

A kerek formák mindig a végtelenséget, a kiegensúlyozottságot és a kecsességet szimbolizálják. Ezek az minimál formatervezésű Benny Frandsen lámpák (16.000 Ft-tól) a maguk egyszerűségével teszik ellenállhatatlanná magukat és bármilyen stílussal jól kombinálhatóak!

ilovemom_IDDesign_lampak.jpg

A képek (4.500 Ft-tól) a kedvenceim, azt gondolom, hogy igen meghatározóak lehetnek egy lakásban és dominánsan képviselnek 1-1 stílusirányzatot. Az állatos, az írásos, a bajuszos, az absztrakt képek is egy teljesen önálló személyiséget tükröznek, ám ezek kombinálása és variálása a legegyszerű tereket is teljesen megbolondítják!

ilovemom_IDDesign_kepek.jpg

Sok esetben a vázáknak (2.500 Ft-tól) nem tulajdonítunk nagy jelentőséget, pedig pont ugyanolyan díszítő szerepe van, mint egy képenek vagy egy párnának. 1-1 jól megválasztott darab, egy egész teret is uralhat, úgy, hogy egyből magára vonzza a tekinteteket!

ilovemom_IDDesign_vazak.jpg

Az órák (4.000 Ft-tól) is a nélkülözhetetlen lakáskiegészítők közé tartoznak és nem is gondoljuk, hogy milyen meghatározó dekorációs elemek, melyek minden nap irányadóak az emberek számára. Fényképes, tükrös, digitális és még számtalan formában ékesíthetik a lakásunk bármelyik szegletét.

ilovemom_IDDesign_orak.jpg

A párnákhoz hasonlóan a székek (14.000 Ft-tól) és a fotelek is többféle funkciót is betölthetnek egy lakásban, csak az a kérdés, hogy melyik helyiségben és mire szeretnénk használni őket. Érdemes nemcsak homogén árnyalatokban, hanem színekben és textúrákban is gondolkoznunk, mert így még intenzívebb hatást tudunk elérni az otthonunk dekorálásában.

ilovemom_IDDesign_szekek.jpg

Ha szeretnél NYERNI egy 10.000 Ft-os vásárlási utalványt az IDdesign üzletébe, akkor csak a következőket kell tenned:

1.LÁJKOLD az IDdesign facebook oldalát

2.Iratkozz fel a hírlevelükre az oldalukon

3.Válaszd ki a weboldalukról és írd meg nekem kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy mit fogsz vásárolni az utalványon?

ilovemom_IDDesign_nyerj.jpgHa véletlenül nem Te vagy a szerencsés nyertes, akkor sem kell aggódnod, mert a Design hét keretein belül 20 %-os kupon hétvége is lesz, ahol kedvezményes áron vásárolhatod meg a kiszemelt darabjaidat!:)

Ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂

A játékban való hozzászólásoddal automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!