Lifestyle

ADD Magad és NYERD MEG a Samsung AddWash mosógépet!

Nemrég bemutattam Nektek a Samsung legújabb, elképesztően sokoldalú mosógépét, amit bármilyen hihetetlen, de most meg is lehet nyerni! Olvasd el a cikkemet, mert részletesen leírtam benne minden olyan tulajdonságát ennek a fantasztikus háztartási gépnek, mellyel rengeteg időt, pénzt és energiát spórolhatunk meg az egész családunknak!

2016-04_nora_samsung_nyito_jav3

Szerintem a pályázati részvétel rendkívül egyszerű, de figyelni kell, mert többlépcsős! Először egy rövid pármondatos tippet kell írni arról, hogy Neked melyek azok a trükkök a háztartásod vezetése során, melyekkel könnyebbé tudod varázsolni a mindennapjaidat és időt nyersz vele magadnak, illetve a családod számára is! Emellett össze kell szedned egy 10-15 mondatos blogbejegyzést is, ahol össze kell foglalnod, hogy miben segíthetnének Neked az AddWash mosógép okos funkciói! Minél több dolgot írsz, annál nagyobb az esélyed, hogy a Tiéd legyen az Add Wash mosógép! A korábbi blogbejegyzésemből és a pályázati oldalon található grafikából is szemezgethetsz infókat…:)

slide_1200x700

Az összegyűjtött válaszokat és blogbejegyzést az addmagadpalyazat@flowpr.hu e-mail címre kell elküldened, legkésöbb május 19-ig! Én is a zsűriben leszek és remélem, hogy az egyik szerencsés olvasóm fogja megnyerni ezt a csodálatos mosógépet! A fődíj mellett még szuper ajándékcsomagok várnak, úgyhogy hajrá, drukkolok mindenkinek!

Eredményhirdetés: 2016.május.25.