Lifestyle

Spórolj pénzt, időt és energiát a Samsung legújabb csodagépével!

Képzeljétek el, hogy nemrég bemutatták a Samsung legújabb innovációs Addwash mosógépét, ami elképesztően sokoldalú. Nem is tudom, hogy hol kezdjem a különböző funkciók bemutatását, amivel már egy pár nap alatt rengeteg időt és energiát spóroltam meg. Szerintem pont azokat az elemeket sűrítették ennek a terméknek a gyártásába, amelyek tökéletes segítségek lehetnek a mindennapos mosási problémák áthidalására. Én nagyon szeretem a különböző háztartási kütyüket, amik sokszor megkönnyítik a mindennapi teendőimet és azt gondolom, hogy ez a mosógép is egy must have eleme lesz a háztartásunknak! Az AddWash mosógép tulajdonképpen garantálja, hogy senkinek ne kelljen a mosáshoz igazítani a napirendjét! Nézzük, hogy melyek azok a funkciók, melyeket beleépítettek ebbe a tökéletes háztartási eszközbe:2016-04_nora_samsung_nyito_jav3

Adj hozzá ajtó – ez egy olyan forradalmi újjítás, amit nem is értem, hogy eddig miért nem alkalmaztak?! A mosógépen ajtaján vagy egy extra kis ablak, így ha valamit kifelejtettél beletenni a programba, akkor a mosás elindítása után is megtehetsz. Szerintem ez fantasztikus, nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nálunk mindig kimarad valami…:) Egyszerűen csak meg kell állítani a programot kinyitni a kis ajtót a mosógép elején, hozzáadni a kimaradt ruhákat vagy a plusz adalékanyagot és már folytatódhat is a mosás.
2016-04_nora_samsung2_1200x7004_jav12

Eco Bubble technológia – a kislányom szinte 3 kisfiút is kitesz az aktivitásával, amit általában a nap végén konstatálok rengeteg vállalhatatlan folt kiséretében. Sok folttisztítót használok, ám van olyan, amit így sem tudok tökéletesen eltűntetni. Hétvégén egy fehér ruhakupacnál kipróbáltam a habos áztatási programot, aminek az a lényege – amellett, hogy környezetbarát – hogy nagymértékben növeli a mosószer hatásfokát. A készülék habgenerátora levegőt kever a mosáshoz, így a létrehozott aktív hab negyvenszer gyorsabban szívódik fel a ruha szövetébe, jobban tisztít. Ráadásul hideg vízben (15°C) is hatékony, úgyhogy kíméli a ruhák színét és anyagát, ami számomra nagyon fontos szempont.

2016-04_nora_samsung2_1200x7004_jav1Super speed program – a szakmámból kifolyólag is szeretek divatozni és ezt szerencsésen a családomra is átragasztottam. Ennek az az eredménye, hogy hétvégére olyan ruhamennyiség gyűlik össze a fürdőszobánkban, ami egy 5 fős családot is simán kielégítene. Korábban általában a 2-3 órás programokat választottam a hatékony mosás kivitelezéséhez, ami ezen a mosógépen egy gyorsprogram segítségével 1 óra alatt is elvégezhető. Azt gondolom, hogy nem is kell tovább fejtegetnem, hogy ez miért jó, mert egy rutinos háziasszány pontosan tudja, hogy ezzel mennyi időt spórolhat meg…..:)

2016-04_nora_samsung2_1200x7004_jav13Smart control technológia – és végül, de nem utolsó sorban jöhet az egyik kedvenc funkcióm, amivel akár az óviból vagy a bevásárlásunk közben is kontrollálhatjuk a mosógépünket. Én nagyon szeretem úgy időzíteni a mosást, hogy mire hazaérjek addigra kész legyen, ami a késleltető funkciónak köszönhetően sokszor sikerült. DE rengetegszer előfordult már, hogy mindent bekészítettem és csak a bekapcsoló gombot felejtettem el megnyomni….ezzel az AddWash készülékkel ez a probléma is áthidalható, hát nem fantasztikus?!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre és arra is, hogy számotokra mi a legfontosabb szempont egy mosógép vásárlásakor?!