Lifestyle

Az élet forrása…

Rengeteg dolgon mentem keresztül az Anyává válásom során és sokszor realizáltam, hogy ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozott életet tudjak biztosítani a családomnak sokat kell foglalkozni saját magammal is, ami tudjuk, hogy a gyerekek és a kötelező teendők mellett egy erőn felüli feladat és sokszor/legtöbbször háttérbe szorítjuk saját magunkat. Pedig igenis egy Anyukának is jár a feltöltődés és az, hogy saját magával foglalkozzon. Számomra a sportolás, a mozgás egy nagyon fontos eszköz ahhoz, hogy levezzessem a feszültséget és törődjek a testemmel, ami mentálisan is feltölt, emellett formában is tart. Érdekes módon az élet mindig tálcán kínálja a megoldásokat és ösztönöz minket a változásra, csak észre kell venni őket, velem is ez történt…:)

Sokat töprengtem azon, hogy milyen formában, időszakban és módon tudnék magamnak időt nyerni, amire egy barátnőm adta meg a választ, így jutottam el a TrueWomenDance elnevezésű táncsoportba is, ahol azt éreztem, hogy végre megérkeztem, ez az amit kerestem. Mindig szerettem táncolni, egy nagyon izgalmas önkifejező eszköznek tartom, ahol nem feltétlenül a tudatunk vezérli a testünket, hanem az energiák és a bennünk rejlő nőiesség és szenvedély. Rengeteg légzőgyakorlat is segít a tisztulásban, emellett fizikálisan is komoly erőkifejtést igényel egy-egy mozdulatsor elvégzése, arról nem is beszélve, hogy közben végre nem az motoszkál a fejemben, hogy vajon a gyerekekkel mi lehet, hanem tudok magamra koncentrálni és fókuszálni.

Az “Igazi Nő” tánca kapcsán találkoztam az élet italával is, a De La Vie alpesi vitaminitallal. A tudatos testmozgáshoz és a napi fizikai erőnlét fenntartásához az egészséges élelmiszerek fogyasztása is létfontosságú, de sajnos mára ezek tápanyagtartalma csökkent és ezt sokszor nem is realizáljuk, pedig ezekkel is tudatosan kellene foglalkozni. A Swiss Laboratory termékei eredeti svájci alapanyagokból fejlesztett italok, melyek vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógynövényekkel dúsítottak, így támogatják a szervezet kiegyensúlyozott működését. Elérhetőek gyerekek számára is, de létezik cukormentes – zero, calciummal dúsított és L-karnitinos változatban is. Ezek a gondosan megtervezett kombinációjú italok kizárólag az Alpok vegytiszta ültetvényein, organikusan termelt növényekből készülnek, a természet és a tudomány fúziójából született gyógynövénykomplexumok. Nekem ez a finomság is része az edzéseimnek, próbáljátok ki Ti is!

A Swiss Laboratory termékeihez kapcsolódóan egy szuper nyereményjátékra is szeretném felhívni a figyelmeteket, amely a termék első nagy sikerének a helyszínéhez kapcsolódik. A La Boisson De La Vie 2017-ben a Dubai Drink Technology Expo-n, az italszakma exkluzív világkiállításán elnyerte a kitüntető „Best Innovative Health Drink” díjának első helyezetét. A Swiss Laboratory 2017. október 1. és október 31. között a Facebookon oldalán hirdette meg a játékát, amelynek fődíja egy 1 főre szóló utazás az Atlantis The Palm hotelbe. Te is lehetsz a szerencsés, aki együtt utazhat Dubaiba a Swiss Laboratory csapatával! Olvassátok el a részleteket IDE KATTINTVA!