Divat

Every Wear Book – párosítsd tudatosan a textúrákat!

Az utóbbi években egyre elterjedtebb a trendekben a különböző textúrájú anyagok párosítása és rétegelése, ám nem mindegy, hogy ezek közül melyik az, ami a bőrünkkel is érintkezik. Szerencsére már egyre tudatosabban válogatunk a viselni kívánt anyagok között, ami azért is fontos, mert egy-egy a testünkkel közvetlenül érintkező darab nagyban befolyásolhatja a közérzetünket, ami hozzájárul a magabiztosságunkhoz is.

Az Intimissimi tervezői nem csak a tökéletes fehérneműk megvalósításán dolgoznak, hanem azon is, hogy segítsék a Hölgyeket a mindennapi kényelmük kialakításában. Ezt szem előtt tartva született meg az “Intimissimi Every Wear Book”, mellyel mindenki könnyedén el tudja majd dönteni, hogy milyen anyagot válasszon, illetve melyik szövetet párosíthatja a „megfelelő” fehérneművel a nap bármely szakában.

Ez a gyakorlati útmutató október végétől egy kis füzet formájában lesz elérhető a vásárlók számára és egyértelműen illusztrálja majd azokat az anyagokat – selyem, gyapjú-selyem, csipke, modál, modál-kasmír, hőtartó modál-kasmír, modál-csipke, modál-selyem, Supima® pamut, természetes pamut, lézervágott pamut és mikroszál – melyekből a márka a “fehérnemű fölött” viselhető basic és kulcsdarabjait – topok, mellények, body-k, hosszú ujjú kötöttáruk, alsók stb. – kiválogathatjuk. Íme egy kis ízelítő a kiskönyvből…

Szerezd be a saját példányodat!