Divat, Gyerek

Dizájnos és praktikus Mami táskák Sellei Lillától!

Az Anyukáknak rengeteg dolgot kell magukkal cipelniük, hiába ha csak egy babkocsis sétára mennek vagy csak leugranak a játszótérre, ott kell lennie a zsepinek, a kulacsnak egy kis nasinak, nedvestörlő kendőnek, egy kedvenc kisjátéknak és még ki tudja mennyi mindennek…:) Sellei Lilla megálmodta az ÉdesAnyáknak a tökéletes táskákat, hiszen kétgyerekes Anyukaként Ő is tapasztalta ezt nap, mint nap.

Ismerjétek meg Őt és azt, hogy mi inspirálta, hogy elkészítse a saját márkáját:

“Tizenhárom éves korom óta varrok. Táskamániásként a zsebpénzem sosem lett volna elég, hogy annyi táskát vásároljak, amennyire vágyom. Édesanyám kicsi korom óta varrt, főleg ruhákat nekünk és magának, a varrógép mindig kéznél volt. Először magamnak, majd a barátnőimnek kezdtem el táskákat készíteni. Érettségi után könnyűipari mérnökként tanultam tovább, diplomamunkám egy többféleképpen variálható laptoptáska volt. A táskáimat bemutató weboldalam 2007-ben indult útjára, ekkor hoztam létre a márka Facebook oldalát is – innen számítom a márka életét. Egy évvel később kezdtem divat témában online újságíróként dolgozni, és a fiam születéséig főállásban ezzel foglalkoztam. Időhiány miatt ekkor a táskákra inkább hobbiként tekintettem, az alkotás ezen formája mindig az életem része volt. Fiam születése után szabadúszó újságíróként több időm jutott a márkára, ami ma már, saját igényből táplálkozva a fiatal anyák igényeire fókuszál (ahogyan a másik márkám, a Pocket Trailer is), de örömömre szolgál, hogy vásárlóim között nemcsak anyák vannak.”

A praktikus oversize övtáskáit a pelenkázótáska helyettesítéseként álmodta meg, hiszen azok sokszor túl nagy méretűek és felesleges cipelni őket. Ezeknek a modellnek rollosan le vagy kitekerhető a szája, így igény szerint bővíthetőek. A pántja hosszúsága könnyedén állítható, aminek köszönhetően derékon, illetve keresztpántosan is viselhető. Minden könnyen kéznél van, miközben nem akadályozza a viselőjét a mozgásban, ami nem utolsó szempont miközben rohansz a rolleres vadórzód után, az egyik kezedben a kicsi műanyag motorja és még a babakocsit is tolnod kell magad előtt…:)

A hátizsákok is hasonlóan rollosan záródnak, így ezeknek a mérete is változtatható. Mintában és színben megegyeznek az övtáskákkal, így akár szettben is megvásárolhatóak.

Elképesztő, hogy micsoda szuper és kreatív és vállalkozó szellemű ÉdesAnyák élnek körülöttünk, támogassátok őket Ti is!:)