Lifestyle

Az én kis kocsim…:)

Nemcsak a lakásban nehéz rendet tartani a gyermekekkel, hanem az utazás során is rengeteg mindenre kell figyelni az Anyukának…Az autónk nem csupán egy praktikus közlekedési eszköz, hanem – pláne, aki sokat használja – annak szinte a második otthona! Én nagyon szeretek vezetni és teljesen mindegy, hogy bevásárolni, kirándulni vagy a bölcsibe/oviba/iskolába indulunk, fontos, hogy mindig kéznél legyenek azok a kiegészítők, melyek a kényelmünket és a rendet szolgálják!  A kis kocsinknak is szüksége van a törődésre, ápolásra, ezért kényeztesd egy picit és lepd meg valami praktikus meglepetéssel/kiegészítővel, melyet most kiválaszthatsz és megrendelhetsz a Tchibo május 22-től aktuális ajánlatából!

Tchibo-Az én kis kocsimÉn már rengeteg mindent beszereztem, Te melyiket választod?

A képre kattintva megrendelheted őket…

Autó ülés táska, 3495 Ft

Azt hiszem, hogy nem kell sokat szaporítanom a szavakat, amikor ezt a csatos, fejtámlára szerelhető, tépőzáras, hőszigetelt, hordozható táskát ajánlom, nagyon praktikus!

Autósülés táska.JPG

Hordozható DVD lejátszó 2 db – 34 995 Ft

Gondoltál már valaha, arra hogy nyugalomban értek le a Horvát tengerpartra vagy a dugóban a gyerekek nem szedik szét a kocsit a hátsó ülésen? Íme a megoldás…:)

Hordozható DVD lejátszó.JPG

Autós szivargyújtó elosztó – 3995 Ft

Szerintem már mindenkivel előfordult, hogy lemerült a telefonja vagy éppen a navigációs rendszere adta meg magát, de nem lesz több ilyen eset, hiszen ez a szivargyújtóhoz csatlakoztatható elosztó megoldás az ilyen helyzetekre!

Autós szivargyújtó elosztó.JPG

Autóba való fogas – 3995 Ft

Akik irodában dolgoznak és kötött munkaruhájuk van, azok tudják, hogy a zakók és a blézerek szállítása a kocsiban egy ingen körülményes feladat, de nem ezzel a fogassal! Egyszerűen rögzíthető a fejtámlára, csúszásgátló gumírozásának köszönhetően pedig nem csúsznak le róla a ruhadarabok!

Autós fogas.JPG

Mágneses kirakós játék – 2995 Ft

Utazásnál érdemes felkészülni a gyerekek szórakoztatására, hiszen nekünk koncentrálnunk kell a vezetésre! Ez a szuper fémdoboz nemcsak 51 mágneses kirakódarabot tartalmaz – nem tudnak szétszóródni a kocsiban J – hanem további játékok tárolására is alkalmas!

Mágneses kirakó játék.JPG

Autós rendszerező doboz – 3495 Ft

Ha a korábban ajánlott függőleges tároló táska nem nyerte el a tetszésedet, akkor vedd szemügyre ezt a tépőzáras felületű, helytakarékosan összehajtható, zsebkendőtartóval ellátott dobozt, mely szürke és türkiz színben  csinosíthatja az autódat!

Autós rendszerező doboz.JPG

Autós okostelefon tartó – 4995 Ft

A mai világban sajnos már kevés ember létezik mobiltelefon nélkül…A kocsiban fontos, hogy kihangosítóval vagy headset-tel beszéljünk, ám az sem utolsó szempont, hogy mindig szem előtt legyen az okos telefonunk !Ha Te is sokszor kerültél már olyan szituációban, hogy a lecsúszott vagy beesett az ülés alá a telefonod, akkor  ajánlom ezt a kihúzható napellenzővel felszerelt tartót, mely megakadályozza a karcolódást és rögzíti, védi a készüléket!

Autós okostelefon tartó.JPG

Játékkormány gyermekeknek – 4995 Ft

Ha gyermeked is előszeretettel ülne a volán mögé, akkor lepd meg egy ilyen mozgatható kormánykerékkel, mely 6 kezelőgombjának segítségével utánoz motorzajt, rendőrségi szirénát, irányjelzőt, dudát…izgalmas játék a hosszú útra!

Játékkormány gyermekeknek.JPG