Szépségápolás

Cocochoco hajbotox – a hosszú és egyenes hajnak

Szeretném Nektek bemutatni a CocoChoco tartós hajbotox kezelést, mely tökéletes módja annak, hogy új életre keltsük a hajunkat. Azonnali és heteken át tartó, dús, élettel teli, fényes és egészséges frizurát eredményez, olyan különleges összetevőkkel, mint a hajszál botox, kollagén, gyógynövények, fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok és többféle UV védelmet biztosító hatóanyag. A Fifth Avenue fodrászalonjába jártam, ahol Balázs kezei között ezzel a kezeléssel új volument kaptak a hajszálaim.

A kezelést egy kényeztető hajmosással kezdtük, ahol “megnyitottuk” a hajszálakat ahhoz, hogy a különleges hatóanyagok bejussanak a hajszálak belsejébe, hogy megvastagítsák és megnöveljék a vékony hajszálaim rostjait, amivel tartást és volument kölcsönözhetünk a lelapult hajam szerkezetének. A hajmosás után következett a szárítás félnedves állapotig, majd tincsről tincsre felkerült a keratinos pakolás. Nagyjából 25 percig hagytuk dolgozni a hatóanyagokat, majd Balázs teljesen megszárította és következő lépésben egy hajegyenesítő segítségével belevasalta az aktív összetevőket a hajszálaimba. A végeredmény azonnal szemmel látható volt, elképesztően fényes, egyenes és életerős lett a frizurám.

A kezelés során új kötések keletkeznek a haj szerkezetében, így nemcsak regenerálja a sérült hajszerkezetet, hanem tartósan volumenizálja is, valamint feltölti tápláló anyagokkal. Garantáltan 8-16 héten keresztül élvezhetjük a kezelés hatását – a megfelelő termékek és utasítások betartása mellett – illetve hosszútávon védelmet biztosít a káros UV-sugarakkal szemben, valamint ellenállóvá teszi a hajat a nedvességgel és a párával szemben is. Tapasztalatok alapján a kezelés hatására a haj gyorsabb növekedésnek indul, javul a textúrája, rugalmassá válik, nem töredezik és nem szárad ki. Arra érdemes figyelni, hogyha ezt a hajkezelést választjátok, akkor előtte és utána nem lehet 2 hétig a hajat befesteni.

Ajánlom, hogy vegyétek szemügyre a többi kezelésüket is, mert mindegyik más-más problémára nyújt megoldást:

  • Kevin Murphy TREAT.ME ampullás kezelés
  • Cocochoco keratinos tartós hajegyenesítés
  • Raywell BIO Hydra kezelés erősen roncsolódott hajra
  • JOICO hajújraépítés, hajszerkezet építés és szárítás
  • Cocochoco Silver Touch hamvasító kezelés
  • L’Oréal Steampod keratinos kezelés
  • Raywell BIO Hydra kezelés száraz hajra és fejbőrre
  • Raywell Shine Filler hajfeltöltő és fényes haj kezelés

A fenti kezelésekről bővebben a Fifth Avenue fodrászalonjában tudtok érdeklődni, illetve itt tudtok bejelentkezni, ha Ti is kedvet kaptatok: 1126 Budapest, Hertelendy utca 4/b., +3620-414 4458

___