Szépségápolás

Collagen Cocktail Komplex – elixír a fiatalos szépségért!

Rengeteget írtam már Nektek kollagénes termékekről, mivel a kollagén raktárak feltöltése bizonyos kor után (30 év felett) kötelező! Sokféle ilyen összetételű termékkel találkozhatunk, megtalálható krémekben, szérumokban, mégis a legfontosabb, hogy belülről is tápláljon, és mindenzt olyan egyéb haóanyagokkal fogyasszuk, hogy az valóban hatékony legyen. Szóval, ha komplex megoldást keresel, akkor ismerkedj meg a Collagen Cocktail Komplexszel, mely a kollagén mellett hialuronsavat és elasztint, valamint biotint, cinket, A- és C-vitamint is tartalmaz. De miért is olyan fontos ez?!

Válaszd a Collagen Komplexszet, ha komplex megoldást keresel!

A mindennapi életünkben rengeteg a stresszforrás, kezdhetném a felpörgött világunkkal, melynek eredményeképpen sokkal többet idegeskedünk, nincsen annyi energiánk, fáradékonyabbak vagyunk, kevesebbet alszunk és ennek bizony gyorsan látványos eredménye is van. Ma már nem elegendő, ha csak kívülről ápoljuk és táplájuk a bőrünket, hanem belülről is segíteni kell újraépíteni, feltölteni a kollagén, hialuronsav és elasztin raktárakat. A kollagén fogyasztása több szempontból is hatékony, ezek miatt például biztosan:

  • feszesítheti a kötőszövetet, ami behálózza az egész testünket
  • kisimíthatja a ráncokat, emellett javíthatja a bőr textúráját, megjelenését
  • erősítheti a hajat és a körmöket, ami mostanában elég komoly probléma a hölgyek körében
  • az ízületekre is jó hatással lehet, beépül és ott fejti ki a hatását, ahol éppen szükséges
  • Az I-es típusú kollagén fogyasztása különféle egészségügyi előnyökkel is járhat, segítheti az érfalak rugalmasságának fenntartását és a szem egészségének a javításában is szerepet játszhat

De! Fontos kiemelnem, hogy sok olyan készítménnyel találkozhatunk a piacon, amelyekben nem a megfelelő összetételekben és arányokban találhatóak a hatóanyagok, így tulajdonképpen, csak jól hangzik, hogy kollagén italt fogyasztunk, ami valójában nem az. Én a Collagen Cocktail Komplex folyékony kollagén italt választottam, mert minden egyes adagjában 9600 milligramm kollagént töltöttek, emellett hialuronsavval, elasztinnal, A-és C-vitaminnal, illetve biotinnal és cinkkel is dúsították. Érdemes kúraszerűen fogyasztani, ami azt jelenti, hogy minden nap meg kell inni 30ml-t, amit én önmagában shotként szoktam megtenni, de teába vagy más folyadékkal is fogyasztható. Én a barackos ízesítésűt választottam (de van még gyümölcsös és lime-os is). Finom, barackos íze miatt könnyen csúszik, amit lefekvés előtt ajánlott betölteni a szervezetbe. 1 db Collagen Cocktail Komplex (500ml) 16 napra elegendő, aminek a hatása egyénenként eltérő lehet, de fogyasztásával elhalványodhatnak, eltűnhetnek a ráncaid, újra feszes, tonizált lehet a bőröd. A Collagen Cocktail Komplex több ízben kapható, válaszd a számodra legkedvesebb ízvilágot, töltsd fel a kollagén raktáraidat és add meg a bőrödnek, amire szomjazik!

Majdnem elfelejtettem, hogy többféle csomagban is elérhetőek a www.collagencocktail.hu webshopjában, így a saját adagod mellé, akár a családtagjaidat vagy a barátnőidet is meglepheted az ünnepek alkalmával.

___