Gyerek, Lifestyle

Varázsolj egyedi aromát az otthonodnak

Ebben az évben – mondhatnám, hogy az alternatív immunerősítő és fertőtlenítő módokat keresve – ismerkedtem meg közelebbről a különböző illóolajokkal és természetes térparfümökkel, melyek nem is gondoltam, hogy milyen jótékony hatással lehetnek a mindennapjainkra. Használatukkal tisztíthatjuk, fertőtleníthetjük a teret, emellett különböző illóolajokkal megteremthetjük az idilli otthoni hangulatot is. A különböző olajok párologtatásához eddig csak alternatív eszközöket használtam egészen mostanáig, ugyanis rátaláltam a Fagnes.hu oldalára, ahol elképesztően gyönyörű diffúzorok várták, hogy kiválasszam közülük a kedvencemet.

Fagnes
Természetes térparfümök és diffúzorok, amiket imádni fogsz

A Fragnes webshopjában elérhető diffúzorok nemcsak funkcionálisan hatékonyak, hanem egyedi dizájnjuknak köszönhetően a lakásunk dekorációs elemei közé is könnyedén beleillenek. A Bloomy kollekció különleges darabjai egytől egyig szemet gyönyörködtetőek: romantikus, minimál vagy akár trópusi hangulatban is megállják a helyüket. Nekem a Lotus Leaf ultrahangos aroma diffúzor csavarta el a fejemet, mely modern vonalvezetésének és letisztult dizájnjának köszönhetően jól tud alkalmazkodni a környezethez. De természetesen a funkcionalitásának a bemutatását sem hagyhatom figyelmen kívül, hiszen több szempontból is egyedülálló.

Fagnes
Nemcsak dizájnos, hanem hatékony is

Ultrahangos technológiája az illóolaj és víz elegyét mikrorészecskék millióira bontja és szétporlasztja őket a levegőben, emellett beépített 3 LED fényterápiával – lila, halvány kék és gyertyafény – is támogatja az aromaterápiás élményeinket, csodaszép főleg az esti megvilágításban. Az is nagyon tetszett, hogy külön beállítható a készülék működési időtartama, miszerint választhatunk 2 és 4, illetve 8 órás szakaszok közül, így könnyedén személyre szabhatjuk a működését a napi rutinunknak megfelelően, gondolok itt pélául egy jóga órára, ahol segítségükkel igazán egyedi pillanatokat varázsolhatunk magunknak. A diffúzor mellé Harmony Botanikai térparfümöt is választottam, aminek elképesztően isteni virágos jegyei megtöltötték a nappalinkat isteni illattal is.

Fagnes
Költöztesd a nyugalom perceit gyermeked szobájába

A Bloomy kollekcióból a másik nagy kedvencem, a Lotus Junglefun, amely készülékeket kifejezetten a gyerekszobákba álmodtak meg. Úgy tervezték őket, hogy a figura megragadja a kicsik képzeletét és az estimese alatt vagy akár utána is hű társként vigyázzon rájuk. A variálható fülek révén 3 különböző karakterré alakíthatjuk ugyanazt a diffúzort, így beköltözhet a szobába akár egy játékos rókakoma, egy ölelni való mackó vagy akár egy vidám nyuszipajtás is. Az állatkák segítenek megteremteni a nyugodt hangulatot az álomba merülésnél, mert amellett, hogy párásítják a levegőt, még képesek elcsendesíteni a gyerekek légzését is a nyugtató, természet ihlette zenék által. És ez még nem minden, még tovább fokozhatjuk a kellemes hangulatot egy kis fényterápia funkcióval is, melynek segítségével lila, halvány kék és gyertyafény színű megvilágításban is tündökölhetnek a kis kedvencek. Én imádom, Nektek, hogy tetszik?

Fagnes
Válassz aroma diffúzort a prémium Bloomy Lotus kollekciónkból

És itt még mindig nem ért véget a Bloomy kollekció bemutatása, mert érdemes szemügyre vennetek a többi szépséget is, gondolok itt a kecses Lotus Sky-ra, a mini, hordozható Pebble-ra vagy említhetném a Crystalt is, amit kifejezetten kocsikba terveztek. Remélem, hogy hozzám hasonlóan Nektek is elnyerték a termékek a tetszéseteket, melyek akár karácsonyi ajándéknak is szuper meglepetések. Legyél bárhol – a nappaliban, a gyerekszobában vagy akár a hálóban – jógázás közben, a reggeli ébredéskor vagy akár az estimese olvasás közben, a diffúzorok segítenek illatossá és hangultaossá varázsolni a teret. Szemezgessetek Ti is a Fagnes.hu webshopjából, ahol a diffúzorok mellett térparfümök és aurasprayk is elérhetőek.

___