Lifestyle

Egészséges intim egyensúly

Vannak olyan női dolgok, amikről nem szívesen beszélünk senkinek. Ilyenek azok az intim problémák, melyek megoldása elengedhetetlen ahhoz, hogy önfeledten megéljük a mindennapjainkat, mégis a mai napig tabuként kezeljük őket, pedig sok esetben, a modern technológiai eszközöknek köszönhetően van rá hatékony megoldás. A barátnőimmel mi ilyen problémákról is szoktunk beszélgetni és kiderült, hogy bizony igen sok nő érintett például az inkontinencia zavarok kezelésében vagy említhetném akár a szülés utáni intim részek vérkeringésének a romlását vagy a kismedencei izmok meglazulását is. Jó hírem van hölgyeim, mert utánajártam a témának és találtam egy csúcsszuper INTIMPAD-ot, aminek a híre, remélem, hogy sok ilyen panasszal küzdő társainkhoz eljut majd.

Korábbi blogbejegyzésemben már írtam Nektek a HIEMT gép alakformáló hatékonyságáról, miközben megtudtam, hogy van egy elektromágneses Intimpad-ja is, ami sok nő intim problémáira jelenthet hatékony megoldást, például:

  • szülés utáni regenerációra
  • záróizom működésének fokozására
  • inkontinencia megelőzésére, megszüntetésére
  • medencefenék izom erősítésére
  • szétnyílt, megnyúlt kismedencei izmok stabilizálására

A kismedencei rendellenességeket leggyakrabban a medence izomzatának illetve a kötőszöveteknek az elgyengülése okozza, ezért is fókuszálunk most erre a területre.

Ez az elektromágneses szerkezet gyors és fájdalommentes megoldást kínál a női életminőség javítására, ami leginkább szülés után vagy a kor előrehaladtával jelenthet komolyabb kihívást. Szóval a HIEMT Intimpad elektromágneses mező segítségével aktiválja a medence izmait, pontosan megcélozva a medencefenék izomzatát, alkalmanként közel 10-12 000 izomösszehúzódást eredményezve. A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg, így a kezelés során a miofibrillumok – a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei – stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

HIMET technológia hatása

Használata rendkívül kényelmes, ruhában, ülő helyzetben kell végezni. A pad kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban helyezkednek el a kezelés alatt, miközben a középen lévő megemelt terület illeszkedik a medencefenékhez, stabilan megtámasztva azt. Az intim pad a funkciók beállítása után magától dolgozik, elektromágneses mező segítségével elkezdi aktiválni a medence izmait. Az intenzitás mindenki számára egyéni, így fokozatosan minden alkalommal lehet növelni. A kezelést kúraszerűen ajánlják, ami általában 6-12 alkalmat jelent, alkalmanként 30 perces kezeléssel. A megfelelő hatás elérése érdekében ezeket érdemes egy héten több alkalommal, folyamatosan végezni. Mivel a kezelés során a medencefenék izomzatának a mélyre hatoló, célzott stimulációja történik, ezért a kezelés után érezhető egy kis izomláz, ami függ a mágnes erősségének az intenzitástól is. Az intimtornával elérhető eredményeknél nagyságrendileg intenzívebb és célzottabb, szóval aki esetleg ott nem ért el érdemben eredményeket, neki is ajánlom ezt a módszert kipróbálni.

Remélem, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket és hozzám hasonlóan megtaláltátok a megoldást, ami gyakorlatilag beavatkozás és mellékhatás nélkül segíthet megoldani az intim problémákat!

Én a gazdagréti Infrashape Sasad szalonjában végzem az edzéseimet és mostmár az intim tornámat is, akiket szívből ajánlok Nektek is! Jelentkezzetek be hozzájuk online vagy keressétek őket telefonon a +3630-701-4742-es számon.

Cím: 1118 Bp., Nagyszeben út 9/A. Fszt.4.

___