Lifestyle

Egészségesen, Tománosan…Szeretnél nyerni egy TOMAN DIET szakácskönyvet?

Az ELLE-s pályafutásom során többször is dolgoztam Tomán Szabinával, amikor még divatmodellként dolgozott. Első gyermeke születése után talált rá a fehérjediétára, amely sokat segített Neki a szülés utáni fogyásban. Olyannyira magával ragadta ez a módszer, hogy egy egész birodalmat hozott létre, ahol ma már rengeteg hozzá hasonló és más súlyproblémával kűzdő Nőnek segít. Én már a kislányaim születése előtt hallottam a módszeréről, melyet rengeteg barátnőm és kollégám kipróbált, a divatszakmában is szinte mindenki “Vele” diétázott.

A nevével fémjelzett TOMAN DIET program lényege, hogy a fogyni vágyók a hagyományos ételek helyett fehérjében gazdag, de cukormentes vagy csökkentett cukortartalmú készítményeket fogyasztanak. Vendégei hétről hétre karcsúbban és kiegyensúlyozottabban élik mindennapjaikat, és az eredmények láttán örömmel változtatnak életmódjukon. A nagy sikerre való tekintettel készítette el első szakácskönyvét, mely változatosabbá teszi a Toman Diet lelkes követőinek étrendjét és mindazokét, akik szeretnék kipróbálni a fogásokat. A receptek összeállításában és elkészítésében Kocsis Bálint mesterszakács séf, a gasztronómia nagykövete segédkezett. Ötvözték a legújabb konyhaművészeti trendeket és a Toman Diet elveit, melynek eredményeképpen mind látványukban, mind ízükben kitűnő fogások várják olvasóikat és mindazokat, akik velük szeretnének fogyni.

Ez a szakácskönyv elsősorban azoknak szól, akik szinesíteni szeretnék az étrendjüket vagy csak kipróbálnának egészséges és ízletes ételeket, illetve tudják, hogy milyen eredményes a TOMAN DIET módszer. A szakácsköny már online is megrendelhető, IDE KATTINTVA!

Itt van például ez az isteni fogyókúrás omlett, ugye, hogy milyen istenien néz ki…:)

Ha Te is szeretnéd megnyerni Tomán Szabina szakácskönyvét, akkor csak a következőket kell tenned:

  1. LÁJKOLD a Toman Diet és az ilovemom facebook oldalát!
  2. TAGGELD BE blog, facebook vagy insta kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban –  egy barátnődet, akinek szívesen ajánlanád a szakácskönyvet.