Gyerek

Egy Pöti-Muri, ahol minden gyerek konyhafőnök lehet!

A kislányom nemsokára 4 éves lesz és rengeteg meglepetés után kutattam a neten, amik közül az egyiket ki is szemeltem Neki és azt gondolom, hogy Nektek is érdemes szemügyre vennetek! Én szeretem az egyedi és kreatív programokat, ezért a Pöti-Muri mini gourmet show-ja egyből elnyerte a tetszésemet.

Pöti Muri nyito

Mi sokat szoktunk a kislányommal közösen főzni, a tészta gyúrós, maszatolós, szósz szétkenős részek mindig előnyben részesülnek a számára, imád szöszmötölni. Szeretem bevonni ezekbe a dolgokba, mert miközben főzőcskézünk, sokat nevetünk, emellett elsajátíthat néhány izgalmas gourmet fogást, amellett, hogy az ízek szeretetére és az alapanyagok sokoldalúságára is megtaníthatom. Azt szokta mondani, hogy “Anya, ugye mindig elkell egy segítő kéz?!”

Pöti Muri hely

A Pöti-Muri ennek a különleges és élménydús főzőcskézésnek a varázsát álmodta meg egy mini konyha formájában, ahol „nem számít”, hogy mennyire lesz maszatos a kis kukták ruhája és igazából az sem létfontosságú, hogy mekkora kupit hagynak maguk után a gyerekek, hanem az a lényeg, hogy önfeledten, teljes áttéléssel elkészíthesség az ünnepi ételüket.

Pöti muri buli mix logo

A program körülbelül 2,5-3 órás, a vendégek a megérkezés után felfedezhetik a terepet, majd az előzetes egyeztetés alapján elkezdődhet a finomságok előkészítése. A munkafázisok közben sem fognak unatkozni a résztvevők, mert vetélkedőkkel, kreatív programokkal és kézműves foglalkozásokkal is szórkakoztatják őket. Amikor remélhetőleg már mindenki elfáradt, és megéhezett, akkor jön a kézzel készített finomságok elfogyasztása, majd az ünneplés, az ajándék tortával, amit a Pöti-Muri biztosít az ünnepeltnek! Annyira menő a hely, hogy a Szülőknek is van egy szoba berendezve (de addig akár egy kis kimenőt is választhatnak) , illetve a kisebb testvérek is kényelmesen játszhatnak a játszószobában.

Szóval szerintem ez a hely önmagáért beszél, remélem felkeltettem az érdeklődéseteket és Ti is kipróbáljátok a Pöti-Muri programjaikat! Kövessétek a facebook oldalukat, ahol első kézből értesülhettek a programjaikról!:)