Szépségápolás

Egy újabb ellenállhatatlan ageLOC BOOST rendszer a tökéletes arcbőr eléréséhez!

Hallottad már, hogy a Nu Skin négy egymást követő évben (2017-2020) a világ vezető otthoni szépségápolási eszközrendszer márkája lett az Euromonitor International adatai alapján?!

AgeLOC
A rendkívüli teljesítmény eredmény egy újabb innovációs rendszer megszületése

Ez rendkívüli teljesítmény, ami arra is öszönözte a céget, hogy az innováció nem állhat meg, így díjnyertes termékcsaládjuk most egy újabb taggal bővült! Már hetek óta van lehetőségem tesztelni a legújabb ageLOC Boost™ rendszert, amelynek elsődleges szempontja, hogy segítsen kihangsúlyozni a természetes szépséget! Ez a forradalmi készülékrendszer kihozza a bőrből a benne rejlő ragyogást, amihez napi mindössze két perc elegendő. Az eredmények már 7 napon belül láthatóak, melyek nem mások, mint a rugalmasabb, fényesebb és feszesebb megjelenésű bőr.

AgeLOC
Napont mindössze két perc elegendő az eredmények eléréséhez

Hogyan varázsol üde arcbőrt?

Az ageLOC Boost ™ eszközzel együttes használatra tervezett ageLOC Boost ™ Activating Serum összetevői között szerepelnek ragyogást fokozó alkotóelemek, egy hidratáló és teltséget adó keverék, a gyengéd hámlasztó hatásáról ismert ausztrál citrom, valamint a szabadalmaztatott ageLOC Blend keverék, amely a bőröregedés jeleit a kialakulás forrásánál veszi célba. Az ageLOC Boost™ eszköz szakaszos, változó impulzusokat küld a bőrbe, másodpercenként nyolcszor. Az impulzusok töltése kiegyensúlyozott, vagyis minden 2,4. másodpercben a töltés pozitívról negatívra vált. Hogy ez miért olyan fontos? Az Activating Serum összetevőivel a mikroáram optimalizálja és élénkíti a bőrt a fiatalosabb megjelenés érdekében, így érhető el vele páratlan végeredmény.

Melyek az ageLOC BOOST™ rendszer előnyei?

  1. A szabadalomra váró változó impulzusú váltakozó mikroáram technológiájával működik, amely optimalizálja és élénkíti a bőrt a fiatalosabb megjelenés érdekében.
  2. Kiemeli a bőr természetes szépségét az élénkebb, teltebb és rugalmasabb arcbőr végett.
  3. Segít megelőzni a korai bőröregedés kialakulásának jeleit, és fenntartja a bőr fiatalos megjelenését.
  4. Gyengéd hámlasztó hatással rendelkezik, és serkenti a sejtmegújulást a láthatóan finomabb, ragyogóbb és fiatalosabb arcbőr érdekében.
  5. Ragyogásfokozó előnyökkel jár az élénk, ragyogó külsőért.
AgeLOC
Próbáld ki Te is!

Én már a tavaly bevezetett ageLOC készüléknek is nagy rajongója voltam, ez az újdonsága pedig csak hab a tortán, nagyon hatékony, érdemes kipróbálnotok!

___