Gyerek, Lifestyle

Illóolajokkal az erősebb immunrendszerért

A mindennapok során számtalan mikroorganizmus vesz körbe minket: egy részük természetes módon, pl. a bélflórában támogatják szervezetünk normális működését, azonban az ősz közeledtével immunrendszerünk egyre több kórokozónak is ki van téve. Nyár végén, ősszel érdemes szervezetünket felkészíteni a „szűkösebb napokra”, hogy az egyre nagyobb számban előforduló légúti fertőzések elkerüljenek minket. A lányaim már az első pár nap után egy igen agresszív vírust hoztak haza, úgyhogy most nekünk is egy erősebb fokozatra kell kapcsolnunk.

Már korábban is használtam a Herba Therapy növényi illóolajait, melyek igen jótékony hatással segítették a mindennapjainkat. Most ezt az Immun + immunerősítő csomagot fogjuk bevetni a korokózok és vírusok ellen, melynek tartalmát érdemes közelebbről is szemügyre vennetek:

  • Teafa: az egyik legjobb fertőtlenítő hatású illóolaj, sérülések, vérzések, horzsolások esetén közvetlenül a sebbe is cseppenthető – nem csíp, nem hagy nyomot a ruhán. Széles spektrumú baktérium, gomba-és vírusölő hatású illóolaj, abszolút „must have” – és mindemellett teljesen biztonságosan alkalmazható, ellenjavallat nélkül! Kiváló torokfájás, afta, kezdődő ajakherpesz esetén is. Azon ritka illóolajak egyike, amelyek közvetlenül a sebre, hígítás nélkül is alkalmazhatóak.
  • Madagaszkári kámforfa: az immunerősítés nagyágyúja! Mit kell róla tudnod, mielőtt elkezded használni? Immunstimuláns illóolaj, erősíti az immunrendszert. Köptető, köhögés csillapító, valamint vírusölő, energetizáló hatású. Idegerősítő – kimerült szellemi állapot esetén készíts aromás fürdőt: 1 kanál sóhoz adj 10 csepp madagaszkári kámforfát és 4 csepp citromot, gyermekeknél felezd a cseppszámot. Tölts el minimum 20 percet az aroma fürdőben! Fertőző, járványos betegségek megelőzésére párologtass a diffúzorodban 10 csepp citromot és 5 csepp madagaszkári kámforfát. Görcsös köhögés és asztma esetén azonban kerüld a használatát!
  • Erdei fenyő: fenyőerdőben sétálgatva észrevehetjük, hogy megmagyarázhatatlan nyugalom száll meg minket, a tüdőnk valósággal kitágul. Az egyik legfontosabb légúti olaj az erdei fenyő, amely gyulladáscsökkentő és idegnyugtató hatású. Kiválóan oldja a hurutot, a letapadt nyákot, stimulálja a nyirokkeringést, segít ismét “flow”-ba kerülni. 6 éven aluli gyermekeknél nem alkalmazható.
  • Orvosi levendula: Kisgyermekes szülők táskájának kötelező tartozéka a teafa mellett: horzsolások és sebek fertőtlenítésére alkalmazható anélkül, hogy kellemetlen érzést váltana ki. EMellett még számos jótékony hatással bír: görcsoldó, bőrregeneráló, baktériumölő, vérnyomáscsökkentő, baktérium-, gomba-, parazita ölő, lázcsillapító, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású.
Herba Therapy
Mi most ezzel az Immun + immunerősítő csomaggal támogatjuk a szervezetünket

Ha Ti is szeretnétek egy kis extra támogatást biztosítani az immunrendszereteknek, akkor szívből ajánlom a Herba Therapy növényi alapú illóolajait, melyek önmagukban és szuper csomagokban is megrendelhetőek!

___