Szépségápolás

Gua Sha – az ősi, keleti kultúra csodája

Korábbi cikkemben már részletesen is írtam Nektek a PANDHY’S™ beautique egyedülálló termékeiről és szolgáltatásairól, ahol különleges kezeléseken jártam és az ehhez kapcsolódó élményeimről szeretnék Nektek beszámolni.

Guasha arckezelés

Sokat hallottam már a Gua Sha ősi, kínai módszerről, mely a meridiánrendszer masszásán alapul. A PANDHY’S™ kezelési között arc- és cellulit masszázs formájában is elérhető, melyeket feszesítő, nyirokkeringés fokozó és bőrmegújító hatással alkalmaznak. Összességében egy speciális, szisztematikus mozdulatokkal megvalósított ingerlés, melynek hatására a meridiánokban fokozódik az energiaáramlás, emellett a pangások is megszűnnek. Hatására aktiválódik a vér- és a nyirokkeringés, melynek következtében felgyorsul az anyagcsere és gyorsabban végzi a szervezetünk a méregtelenítést. A Guasha anti-cellulit kezelést egy alapos tisztítással kezdik, majd egy masszázsolaj felvitele után alkalmazzák a Gua Sha eszközt, amely segítségével beindítják az aktiváló folyamatokat. A kezelés nem fájdalmas, de ahhoz, hogy elérjék a megfelelő hatást aktívan kell ingerelni a bőr receptorait. A kezelés záró fázisában a kívánt bőrmegújító hatást aktív hatóanyagokkal ellátott algás testtekercseléssel fokozzák, mely nagymértékben segíti a méreganyagok távozását, illetve gyulladáscsökkentő hatású is. Ennek a kezelésnek a kúraszerű alkalmazása segít a narancsbőr hosszútávú csökkentése érdekében, de már az első alkalom után sokkal feszesebb lett tőle a bőröm.

Description: Mac SSD:Users:Nono:Desktop:Women power project: Pandhys:2.cikk:IMG_3762okmix.jpg
Guasha anti-cellulit kezelés

A Guasha arckezelésben is központi szerepet kap a Gua Sha eszköz, de itt inkább anti-aging hatást eredményez. Feszesíti a megereszkedett bőrt, passzívan tornáztatja az arcizmokat, azonnal csökkenti a szem alatti duzzanatokat, emellett energetizálja a fáradt, stresszes bőrt. Ez a kezelés egy alapos tisztítással kezdődik, utána pedig egy sós-cukros peelinggel távolítják el a felső, elhalt hámréteget. Következő lépésben a bőr igényeinek legmegfelelőbb kevert krém segítségével, a meridián pontokon haladva, az eszköz használatával végzik a bőr feszesítését. Krémes hatóanyagként én egy bőrfiatalító elixírt kértem, melyben a bőr elaszticitásának fokozása és a kollagén termelés fokozása kapta a fő hangsúlyt. A kezelés egy regeneráló, tápláló maszk felvitelével végződött, így komplexen támogatva a bőr megújulását. Ezzel a kezeléssel a bőr élettel telibb és ragyogóbb lesz. Érdemes a kezeléseken alkalmazott egyedi összetételű krémeket otthon is alkalmazni, így még intenzívebb eredmények érhetőek el.

Description: Mac SSD:Users:Nono:Desktop:Women power project: Pandhys:2.cikk:IMG_3811 copysmall.jpg
A személyre szabott elixírjeim

A fenti kezelések mellett a Derma Pin, Sugarwave, Face trainer arckezeléseket vagy a Contour care, Full body friming testkezeléseket is ajánlom, melyekkel azonnali és látványos megjelenést lehet elérni.

A kezelésekre a https://pandhysbeautique.com/ weboldalon tudtok időpontot foglalni vagy személyesen is kérhettek segítséget a PANDHY’S boutique-ba, a 1114 Budapest, Bartók Béla út 61. szám alatt vagy +3670-369-0063 telefonszámon.

___