Lifestyle

Habyt – A TE tested, a TE vitaminjaid!

Mindenki szereti a személyre szabott készítményeket, saját szépségápolási rutint alakítunk ki, saját edzésprogrammal dolgozunk és mostmár a viaminjainkat is a saját igényeinkhez kialakítva fogyaszthatjuk!

Ismerd meg a Habyt vitamincsomagját, mely csak a Te igényeidnek megfelelő vitaminokat fogja tartalmazni. Hogyan? Töltsd ki az egészség tesztet, amely az életmódod mellett figyelembe veszi a személyes egészség céljaidat is, legyen szó stresszoldásról, immunerősítésről vagy az energiád megfelelő szinten tartásáról. Fontos, hogy ezek nem csoda pirulák, csupán segítenek az egészséges szokások kialakításában, ami a napi vitaminszedéssel kezdődik.

A Habyt filozófiája, hogy az egészséges életmódnak négy alkotóeleme van. A jó étrend, amivel változatos és természetes tápanyagokhoz juttatjuk a testünket. A megfelelő vitaminok és táplálékkiegészítők, amivel a szervezetből hiányzó elemeket pótolni, illetve a jó étrendet kiegészíteni tudjuk. A testmozgás, ami a fizikai és mentális fittség elengedhetetlen eleme. Nem utolsó sorban pedig a mentális egyensúly, ami hosszú távon járul hozzá az egészséghez és a kiegyensúlyozottsághoz.

A Habyt azzal járul hozzá, hogy a Te igényeidnek megfelelő, legmagasabb minőségű vitaminokkal lát el, hogy már reggel kipipálhasd az egyik legfontosabb alkotóelemet!

Készen állsz? Ha igen, akkor IDE KATTINTVA már el is kezdheted a tesztet!

___