Szépségápolás

Kollagén bio mátrix kezelés, a rendkívül száraz bőr újjáéleszetésére

A hideg évszakok alatt és utáni bőrápolás is kulcsfontosságú, hiszen ebben az időben sokkal nagyobb külső igénybevételnek van kitéve a szervezetünk. Nekem évek óta rendkívül vízhiányos a bőröm, amit sajnos az otthoni bőrápolási rutinommal már nem tudok optimálisan kezelni, így ebben az időszakban többször is szüksége van a bőrömnek egy kis extra mélyhidratálásra. Rengeteget hallottam már a hámlasztás jótékony hatásairól, ám ezzel kapcsolatban kizárólag szakember segítségére hagyatkozom, ezért is fordultam Andihoz a Széplaki szalonban, akivel egy szuper lifting programot találtunk ki a bőröm hatékony “újjáélsztésére”.

Széplaki szalon
Már az arcmasszázs után ilyen üde lett a bőröm

A kémiai hámlasztások a bőr felső rétegeinek eltávolításával tulajdonképpen kontrollált sebgyógyulást indítanak be, így késztetve a bőrt megújulásra, regenerációra és a kollagén átrendeződésre. Ez azonban megfelelő előkészítést is igényel, ezért is kezdtük a programomat a Kollagén Bio mátrix kezeléssel, aminek a segítségével első körben a nedvességhiányos bőröm kap egy kis volument.

Ez a kezelés is egy alapos bőrtisztíással kezdődik, ami segít eltávolítani a felesleges szennyeződéseket a bőr felszínéről. Ez nemcsak az ilyen kezeléseknél fontos, hanem az otthoni rutinunkban is, hiszen enélkül hiába viszünk fel hatóanyagokat, nem fog a megfelelő mélységben és formában felszívódni. Következő lépésben kaptam egy intenzív arctornát, ami önmagában egy természetes, vegyszermentes arcfeltöltési módszer, ahol a feltöltés nem mesterséges anyagokkal, hanem saját anyaggal történik, méghozzá az arc izmainak erősítése révén. Szakszerű arctorna segítségével csökkenthetők a szem alatti karikák, az apróbb ráncok eltüntethetők, a lefelé biggyedő szájzug felemelhető, és a toka mérete is jelentősen csökkenthető, de egy ilyen kezelés esetében segít vérbőséget fokozni, hogy még aktívabban tudjanak felszívódni az összetevők.

Széplaki szalon
A Kollagén bio mátrix face csodamaszk

Andi ezután egy intenzív, kollagénes arc- és dekoltázs masszázzsal folytatta a kezelést, ami már önmagában fantasztikus volt, arról nem is beszélve, hogy már ebben a fázisban is szemmel látható volt a változás, csak úgy habzsolta a bőröm a kényeztető finomságokat, de…ezután következett csak a hab a tortán, a Kollagén bio mátrix face maszk, aminek extra nedvességmegtartó hatása különlegesen dehidratált, ráncosodó bőrök állapotának a javítására lett fejlesztve. A 99%-os tisztaságú kollagén maszkot nedves szivacskorongokkal egyengette el Andi az arcomon és a nyakamnál és mindössze 10 perces pihenés után már üde, selymesen sima tekintettel mosolyogtam a tükörbe. Csoda boost kezelésnek is hívhatnám, mert olyan mintha egy teljesen új, friss, kipihent “arc” köszönne vissza rám.

Széplaki szalon
Andinál mindig jó kezekben van a bőröm!

Ezt a kezelést önmagában is érdemes kipróbálni, de ahogy az én esetemben is megelőző lépésnek építettük be a hámlasztáshoz. Andinak szuper programjai vannak speciális bőrproblémákra is, de az anti-aging kezelései is verhetetlenek. Érdemes ellátogatnotok az oldalára és megnézni a szolgáltatásait, de azt gondolom, hogy a leghatékonyabb, hogyha ellátogattok hozzá személyesen a Várfok utcai szalonjába és meghallgatjátok, hogy mit ajánl az aktuális bőrállapototoknak megfelelően.

___