Szépségápolás

Intelligens bőrápolás az új ageLOC LumiSpa iO-val!

Aki nyomon követi a blogomat tudja, hogy nagy rajongója vagyok a Nu Skin termékeinek. Korábbi cikkemben már részletesen is bemutattam Nektek az ageLOC LumiSpa készülék egyedülálló hatékonyságát, mely a 2017-es bevezetésével forradalmasította az arctisztítás addig ismert módjait. Most, 5 évvel később egy olyan változatát dobták piacra, mellyel újabb szintre emelhetjük a bőrápolási rutinunkat.

ageLOC LumiSpa iO

Ma már rengeteg technikai eszközünket irányíthatjuk a telefonunk segítségével, miért maradna ki a repertoárból a kedvenc artisztító készülékünk?! Az új ageLOC LumiSpa iO készülékbe egy Bluetooth funkciót építettek be, mellyel könnyedén csatlakozhatunk az okostelefonunkra letölthető Nu Skin Vera alkalmazáshoz. A regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe és a párosítás is rendkívül egyszerű, csupán követni kell a képernyőn megjelenő utasításokat. Ennek az applikációnak a használatával személyre szabottan kaphatunk segítséget az ageLOC LumiSpa iO megfelelő használatához és ahhoz, hogy a napi rutinunkat optimálisan végezhessük. 

ageLOC LumiSpa iO
Személyre szabott bőrápolási program a Nu Skin Vera alkalmazással

Az app lehetővé teszi, hogy az arc egyes részein töltött idő beállításával létrehozzuk a saját programunkat és ezeket elmentsük a telefonunkról a készülékünkre. A készülékbe beépített okos szenzorok és a csatlakoztatott alkalmazás praktikus illusztrációi útmutatóként szolgálnak, hogy arctisztításkor a megfelelő nyomást és mozdulatokat használjuk. A mindennapos bőrápolásunkat végezhetjük bármelyik szilikonfejjel vagy választhatjuk a speciálisan a szemkörnyék ápolására kifejlesztett Accent fejet is, hogy a vékonyabb bőrfelületeinket kíméletesen kezelhessük. Így az Intelligens útmutatóval könnyedén nyomon követhetjük a helyes tisztítási folyamatokat.

ageLOC LumiSpa iO
Napi csupán kétszer 2 perc és a bőrünk puhább, simább ragyogóbb lesz

Ötletes fejlesztésnek tartom a Szelfi Idővonalat, aminek a segítségével hétről-hétre megfigyelhetjük a bőrünk állapotának a változását. Itt csupán egy szelfit kell készíteni smink nélkül az arcbeolvasó segítségével és folyamatosan összehasonlítani a korábbi képeinkkel. A készülék napi csupán kétszer 2 perces használata mellett a bőrünk puhább, simább ragyogóbb lesz, aminek az eredményei tényleg szemmel is láthatóak!

ageLOC LumiSpa iO
Válaszd ki a bőrtípusodnak megfelelő arctisztítót

A készülék mellé ötféle ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztító is választható, melyek együtt alkotják a komplex bőrápolási rendszert. Ezeket különböző bőrtípusoknak megfelelően – száraz, normál- vegyes, zsíros, érzékeny és pattanásos bőrre – szükséges kiválasztani és akár direktbe az app-on keresztül is rendelhetőek. Ezek kifejezetten az ageLOC LumiSpa iO-val való használatra lettek kifejlesztve és lehetővé teszik, hogy a szilikonfej kellően, de ne túlzottan csússzon a bőr felszínén. A szabadalmazott ageLOC összetevőkkel veszik célba a bőröregedés látható jeleit és segítenek megőrizni az arcbőr fiatalos külsejét.

Egy 12 hetes klinikai tanulmányban a klinikai skála alapján az ageLOC LumiSpa felhasználói az alábbi eredményeket tapasztalták bőrükön:

  • Alaposan megtisztított bőr
  • Puhább bőr (egyetlen használat után)
  • Simább bőr (egyetlen használat után)
  • Ragyogóbb bőr
  • Apróbb pórusméret
  • Világosabb bőrtónus
  • Frissesség

Szóval, ha szereted az innovatív beauty termékeket és ragyogó, egészséges megjelenésű bőrre vágysz, akkor csatlakozz Te is az ageLOC LumiSpa iO okos bőrápolási világához és élj a legújabb használati trendekkel, személyre szabott termékajánlatokkal és jutalmakkal, melyek segítik a következetes szépségápolásodat!

___