Lifestyle

Izgalmas játékok felnőtteknek!

Nagyon imádtuk az önfeledt társasozást!

Ma már a rengeteg internetes szórakoztató applikáció mellett kevesebb idő jut az önfeledt, társas élményekre, ami szerintem létfontosságú a baráti összejövetelek összetartásához. Mi rengeteget társasozunk a gyerekekkel és ha összefutunk a barátokkal, akkor ugyanezt tesszük, csak merőben más tartalmi elemekkel. Egyik nagy kedvencünk a Buliszervíz társasjáték, mellyel könnyedén meg szoktuk alapozni az este hangulatát. Elvittem magammal a tokaji kiruccanásunkra is és nagyon élveztük a csajokkal a közös időtöltést.

A Buliszervíz egy igazi partibeindító játék, tele izgalmas feladatokkal.

Partibeindító társasjátéknak is hívják, mert a bevállalós feladatok segítségével garantált az önfeledt és felhőtlen jókedv. A játék lényege, hogy az nyer, aki a leghamarabb összegyűjt 21 bulidollárt, amit a különböző feladatok elvégzéséért kap. A hangulatfokozó kártyákkal érdemes kezdeni és ha már mindenki bemelegedett, akkor jöhetnek a bevállalós lapok, melyek már sokkal merészebb kihívásokat rejtenek. Néhány kedvencem:

  • “Kérj sört 3 idegen nyelven!”
  • “Parodizálj valakit a társaságból!”
  • “Mutass meg egy táncfigurát, amihez a stílust a többiek választják ki!”
  • “Italt tartva a szádban énekelj egy dalt!”
  • “Egy körön keresztül tarts a szádban egy kanalat, rajta egy pingpong labdával”

Ezt a társasjátékot főként házibulikra, szülinapokra ajánlom, ahol akár ismeritek egymást, akár nem, garantált lesz a jó hangulat. Ez nem kifejezetten ivós játék, de hogyha a pikáns feladatok megoldásáért vagy nem teljesítéséért becsempésztek 1-2 kortyot, akkor gyorsan tetőfokára fog hágni a hangulat. Egy biztos, hogy a játék során nem komoly agymunkáról, hanem fergeteges szórakozásról van szó, mert a lényeg az együtt nevetésen és szórakozáson van!

Őket már mind kipróbáltuk és szuperek!

Ha szeretitek az ilyen jellegű felnőtt szórakozást, akkor látogassatok el a a Felnőtt társasok webshopjába, ahol a fenti társasjátékon kívül választhattok még néhány izgalmas és pikáns darab közül, mint például a:

Túlélők viadala – ami játékos formában, a mindennapi életben is előforduló váratlan szituációk megoldásához ad tudást, amelyekre a hétköznapi emberek nincsenek felkészülve.

Hátsó gondolatok – melyben olyan találós kérdéseket találtok, amelyek feladványa izgalmas és sikamlós témákat ígérnek, a megoldások azonban teljesen hétköznapiak. Mikor kiderül a megfejtés, pironkodhatunk, mert csupa „rosszra” gondoltunk, miközben teljesen ártatlan dologról van szó, mint például a szappan vagy a görögdinnye.

Páros játszma – olyan komoly és vicces kérdéseket vet fel az együtt élő és szerelmes párok között, amiről azt gondolnák, hogy tudják egymásról. A társasjátékkal kiderül, hogy jól ismeritek-e egymást, illetve biztos, hogy több esetben felvet konfliktusokat is, de ettől lesz igazán érdekes a játék. 

Hancúr párbaj –  friss pároknak ajánlom, akiknek segít, hogy egymást könnyebben felfedezhessék, illetve már összeszokott pároknak is izgalmas, hogy feldobják a mindennapjaikat.

A társasok szuper ajándékok is lehetnek ház- vagy lakás avatóra, szülinapokra vagy akár karácsonyra is. Remélem, hogy Ti is találtok köztük olyankat, amit szívesen kipróbálnátok, úgyhogy játékra fel!

___