Szépségápolás

Legyél úttörője a hajad ápolásának a Sebastian Professional termékeivel!

Minden nő tökéletes megjelenésre vágyik, aminek az egyik nélkülözhetetlen ékköve a hajkoronánk is. Nem is gondolnánk, hogy mennyi mindent elárul rólunk a megjelenésünk – a hajunk, az arcbőrünk és a körmenink ápoltsága – pedig az első benyomás során ezek a legszembetűnöbb önkifejező eszközeink. Ma már nagyon sokszínű paletta áll a hölgyek rendelkezésére, hogy a legszebb formájukban tündökölhessenek, melyek közül most a Sebastian Professional hajápolóit szeretném nektek bemutatni, hogy a frizurátok mindig dícséretre méltó lehessen.

A kezdetek…

A Los Angeles-i stylist Geri Cusenza a 70-es évektől a divatvilág meghatározó szereplőjévé vált és eltökélten haladt előre annak érdekében, hogy a jövő nemzedéke megismerje a rettenthetetlen hajdivatot. A Sebastian Professional márka ezen vakmerő alapelvek mentén kelt életre, az innováció iránti szomjúság és a játékszabályok megváltoztatásának élenjáró jelképe volt. És ez ma sincs másként, hogy miért?

Mert a Sebastian filozófiája, Cusenzai szavaival élve, hogy: “

“Elképzelem, hogy meg tudjuk változtatni a világot – a szépségre másképp gondolva alkotni valami olyat, amit még soha nem láttunk előtte.”

A rettenthetetlen hajdivat

A márka hisz abban, hogy az egyéniségünk túlságosan sokszínű ahhoz, hogy egyetlen frizurába zárjuk. Ezért arra ösztönöz minket, hogy soha nem álljunk meg, mindig előre nézünk és bízzunk a megérzéseinkben. Vigyünk egy kis csavart a berögzött normákba és emelkedjünk föléjük, hogy életre keljen a haj és a forma újra feltalálásának korlátlansága. Ez csak rajtunk múlik, hogy hogyan alkalmazzuk a mindennapjainkban, szóval “haj stylingra” fel hölgyeim! 🙂

A Sebastian Professional termékeivel újraértelmezhetjük a rettenthetetlen hajdivat korlátait, sokoldalú palettájával megváltoztatja az iparágat és a jelen stílusát is. Termékeikkel sokkal kiválóbb stílusokat alkothatunk magunknak és határok nélkül alakíthatjuk át a frizuránkat. Bátran kombinálhatóak a termékek, nincsenek sem korlátai, sem következményei a zselék, olajok, krémek, paszták mixelésének. Én a Dark Oil termékcsaládot használom és a továbbiakban nagy örömmel osztom meg Veletek a tapasztalataimat.

A fotózásaim kapcsán nagyon sok hajformázót használok, amik köztudott, hogy roncsolják a haj szerkezetét, bármennyire is professzinálisak. Közben ott vannak a napi edzéseim, a rendszertelen életmódom, a környezetszennyezés és még sorolhatnám, szóval sok-sok olyan körülmény, melyek hatással vannak rám és ezáltal a hajam szerkezetére is. Ezek tudatában választottam a Dark Oil termékcsaládot, mely mindegyike speciális olajok keverékével gazdagított formula, de nézzük meg, miért olyan hatékonyak:

  • a hajmosásomat a könnyű, hidratáló samponnal szoktam kezdeni, mely amilyen könnyed, olyannyira tápláló is. Enyhe maszírozással gyengéden letisztítom a fejbőrömet, mellyel párhuzamosan segítek mélyrehatóan bejutni a hatóanyagoknak. Nagyon könnyű, selymes az állaga, azonnal érezhetően simábbá varázsolja a hajam, mindamellett, hogy már ennek a terméknek a használata után is sokkal fényesebb lesz, de…
  • számomra nélkülözhetetlenek a kondícionáló termékek is a fésülhetőség miatt, mely a hajmosásom következő lépése. Ilyenkor felviszem a hidratáló kondícionálót, amit szoktam hagyni 3-4 percig hatni, majd lemosom. Ez a termék nemcsak a szükséges mértékben hidratálja a hajamat, hanem védi is a külső környezet negatív hatásaitól, ami szerintem a mai világban kulcsfontosságú. Úgy gondolom, hogy az egészséges és fényes haj számára nélkülözhetetlen ezafajta táplálás is.
  • van, amikor a kondícionálót kiváltom a maszkkal, ezt általában hetente egyszer szoktam alkalmazni. A tégelyben ritka olajok kombinációja lapul, mely segítségével rendkívül selymes és ellenálló lesz a hajam. A maszk használata után is megmarad a könnyedsége és a térfogata (nem esik össze), viszont ezáltal sokkal alaposabb táplálást biztosítok a számára.
  • ha nincsen időm hajatmosni, akkor jön a titkos fegyverem a száraz, kondícionáló permet, mellyel egy szempillantás alatt illatossá és bársonyosan finommá varázsolom a hajam. Ez a termék is speciális olajkeverékeket tartalmaz, melyeknek köszönhetően kisimítja, ápolja és természetesen széppé teszi a hajszálaimat. Száraz és nedves hajra is alkalmazom, ahogy szeretném, érdemes kipróbálnotok és beszereznetek egyet, ha bármikor szükség lenne rá.
  • …és végül, de nem utolsó sorban engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek a regeneráló, formázó hajolajat, mely a hiedelmekkel ellentétben semmilyen nyomot nem hagy a felvitele után, nem ragadnak tőle össze a hajszálaim és gyorsan felszívódik. Egy-két nyomás után eloszlatom a tenyeremben, majd finoman dörzsölve viszem fel a hajszálaimra. Lehet az egész hajon használni, én általában csak a hajvégeimre teszem. Az olaj használata után a hajam táplált, sima és bársonyosan puha lesz, tényleg érdemes tesztelnetek, nem fog csalódást okozni!

Összességében a nyári időszakban a fenti termékekkel szoktam karbantartani a hajamat és bátran kijelenthetem, hogy páratlan a hatékonyságuk, az illatukról nem is beszélve! Ha Ti is könnyen kezelhető, fényes, ápolt, illatos hajkoronát szeretnétek, akkor érdemes ellátogatnotok a Douglas parfümériák egyikébe és alaposan szemügyre venni ezeket a Sebastian Dark Oil termékeket.

___