Lifestyle, Szépségápolás

LoVELY Life – Hozd magad kirobbanó formába!

A nők életkoruktól függetlenül szép és egészséges külsőre vágynak, amihez egy kiegyensúlyozott és tudatos belső társul. Napról napra változik a világunk és tinédzserként, cégvezetőként, édesanyaként mind-mind számos szerepben kell helytállnunk, amiben sokszor nem egyszerű talpon maradni. Életkörülményeink sokszor meghatározzák céljaink kivitelezését és a napi kihívások is rendkívül kimerítőek tudnak lenni, ám egy biztos, hogy ezeket sokkal könnyebben tudjuk kivitelezni, hogyha a vitalitásunk balance-ban van. A saját egészségünkért mi magunk vagyunk a felelősek, úgyhogy soha nem késő bevetni néhány “titkos fegyvert”, amivel kielégíthetjük a sajátos igényeinket.

A lányaim születése óta próbálok sokkal tudatosabban élni, ám ez sokszor egy lehetetlen küldetésnek tűnik. A kevesebb alvás, a napi pörgés és mindennapos feladatok sokszor teljesen felülírják a napomat és totálisan kimerítenek. De egy Anyának és nőnek mindig meg kell találnia azokat a kikapcsolódásokat, fortélyokat melyekkel formába tudja tartani magát, ezért is szeretném Nektek bemutatni a Vely vitaminjait. Ezeket a gyümölcsös gumivitaminokat a nők különböző életszakaszainak igényei szerint alakítottak ki 4 csoportra bontva, ismerjétek meg, hogy melyek ezek:

A tinédszerek szervezete folyamatosan változik, nőnek a csontjaik, a pubertás alatti hormonális változások is befolyásolják az életvitelüket, külsejüket, illetve a tanulás is komoly koncentrációt igényel a részükről. Ebben az életszakaszban fontos a vas, a jód  megfelelő arányú bevitele, illetve a kalcium, a D-, és a B-12 vitaminokkal is célszerű támogatni az immunrendszerüket. Ezek az összetevők mind megtalálhatóak a korosztályuknak ajánlott termékekben, nézzétek meg, hogy melyek ezek.

Az aktív fiatal nők kerültek a következő csoportba, akiknek fő kihívása, hogy megtalálják a helyüket a világban. Buliznak, sportolnak, tanulnak, felfedezik a világot, amit elképesztő energiabedobással élnek meg. Ennek az aktív életmódnak a  támogatásában segítenek az ő korosztályuk számára megalkotott vitaminok, melyekben megtalálható B és D-vitamin, vas, kalcium és a magnézium is. Ha kíváncsi vagy a részletes összetevőkre, akkor ide kattintva tudod megnézni őket.

Az egyik legnagyobb változás egy nő életében, amikor kismama lesz. A terhes nők  szervezete az addig kapott vitaminokon és ásványi anyagokon túl sokkal több támogatást igényel, ezért is kell fokozott figyelmet szentelni erre az időszakra. A D-vitamin gondoskodik az immunitásról és a sejtosztódásról, a magnézium oldja a feszültséget és segít a magas vérnyomás megfékezésében. Ezen kívül fontos a folsav, a halolaj és kolin bevitele is, hogy a baba is megkapja a biztos támogatást. Hogyha szeretnéd tudni, hogy milyen termékekkel segítheted a saját és a kisbabád aktív fejlődését, akkor ismerd meg ezeket a Vely vitaminokat.

És akkor elérkeztem a saját korosztályomnak, az érett nőknek megálmodott vitaminok csoportjába, ahol a szervezet már egy komplex fókuszt igényel. Ahogy korábban is írtam ilyenkor az igen összetett életvitelünknek köszönhetően a vitalitás megőrzése és fenntartása a legfontosabb. Én a be refreshed isteni, málna ízű gumivitaminokat választottam, melyek elegendő erőt és energiát adnak ahhoz, hogy a lehető leghosszabb ideig jól érezzem magam. Ez a táplálék-kiegészítő kellőképpen támogatja az egészségét, ahhoz hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben kívül belül. Segítségével testünk erős, vonzó és aktívabb lesz, amiben a következő összetevők játszanak aktív szerepet:

  • C-vitamin – hozzájárul a megfelelő kollagéntermeléshez és a bőr, a porcok, az íny és a fogak megfelelő működéséhez, támogatja az ideg- és immunrendszer optimális működését,
  • cink – segít a szénhidrátok, makrotápanyagok és zsírsavak megfelelő anyagcseréjében, fenntartja az egészséges csontozatot, a szép hajat, a körmöket és a bőrt, hozzájárul a jó látás fenntartásához és védi a sejteket az idő előtti öregedéstől,
  • Echinacea növényi kivonat – támogatja az immunitást, a szervezet természetes védekezőképességét és a felső légutak egészségét,
  • Propolisz kivonat – jótékony hatással van a bőrre, ugyanakkor pozitív hatással van az idegrendszerre, segít csökkenteni az oxidatív stresszt a vérsejtekben és megtartja a test energiáját,
  • fekete bodza gyümölcs kivonat – hozzájárul a légzőrendszer és az immunrendszer normál működéséhez.

Már közel 2 hete szedtem a vitaminokat, mire ráeszméltem, hogy mitől vagyok sokkal energikusabb. A reggeli ébredéseim gördülékenyebb mennek, nem fáradok el délutánra és még a heti edzéseimnek is sokkal aktívabban kezdek hozzá. Naponta 2 szem ajánlott ezekből a finomságokból, hogy visszanyerjük az aktív energiáinkat, így egy doboz egy hónapra elegendő támogatást biztosít. A be refreshed  termék nem tartalmaz mesterséges aromákat, színezékeket, tartósítószereket, GMO-kat, glutént, laktózt, tojást, dióféléket, szóját, halat és rákféléket, kukoricát, burgonyát, repcét, paradicsomot, így azoknak is ajánlom, akik bármilyen fenti hatóanyagra érzékenyek.

Végezetül pedig fontos megemlítenem, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet és nincsen betegség megelőző vagy gyógyító hatásuk, csupán adathatnak a szervezetünknek egy kis pluszt, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, vitálisabban éljük meg a mindennapokat! Én élek a lehetőséggel, és Te?

A termékeket a Vely webshopjában tudjátok közelebbről is szemügyre venni, bízom benne, hogy Ti is olyan elégedettek lesztek vele, mint én! 🙂

___