Lifestyle

Melegíts be!

30o1ws4ibt-nyito

Kiszámíthatatlan, hogy mennyire van messze a hűvősebb idő beköszönte, viszont az tudom, hogy már most rengeteg jópofa terméket láttam, ami tökéletes kiegészítője lehet egy finom, meleg kuckózásnak! Én nagyon fázós vagyok, ezért könnyedén el lehet csábítani egy pihe-puha termék megvásárlására, ám nem is gondoltam volna, hogy ennyiféle praktikus melegítő közül lehet válogatni…

 

2016-09_nora_salus_1200x700

Itt vannak például ezek a Beurer lábmelegítők (14.290 Ft-tól), melyekkel a legnagyobb ajándékot adhatjuk a fázós lábainknak. Nagy hidegben először a lábunk, a kezünk és a fejünk kezd el fázni, úgyhogy az ő védelmük a legfontosabb egy komolyabb megfázás elkerülése végett. Számos modell közül szelektálhatunk, a hőmérséklet szabályozást, a masszázs fokozatokat és a méretet érdemes figyelembe venni a választásnál.

2016-09_nora_salus_1200x7002_jav12

Sokféle pihe-puha takaróval találkozhatunk a piacon, amik közül az igényeinknek megfelelő kritérium szerint válogathatunk. Én találtam egy igazán különlegeset, a Lanaform elektromos melegítőjét (24.990 Ft), melynek nemcsak a kellemesen finom anyaga győzött meg, hanem mérete (160×130 cm) és a 7 fokozatban állítható hőmérséklet szabályozója is. Elképzeltem, ahogy nézem a zord időjárást a kanapéról, ahol pihengetek egy fűtött takaró alatt. Számomra megnyerő volt az is, hogy a takaró mosógépben mosható, illetve egy biztonságos túlmelegedés elleni védelemmel is el van látva, ami automatikusan kikapcsolja a rendszert, így még a gyerekkezek ellen is védve van.

 

2016-09_nora_salus_1200x7003

Természetesen vannak olyanok is, akik csak a nyakukat és a vállukat szeretnék melegen tartani, aminek semmi akadálya a modern hőterápiás eszközöknek köszönhetően. Elsőre a Medisana HP 620-as nyak- és vállmelegítő párnáját ajánlanám, melynek formatervezése lehetővé teszi az egyéni beállítást bármilyen vállméretre, így az egész család használhatja. Számtalan praktikus tulajdonsággal rendelkezik, melyek közül a legfontosabbakat említeném:

-turbó sebességgel fűti fel magát, majd 90 perc után automatikusan lekapcsol

-a rugalmas fűtőszálnak és a matrix szenzornak köszönhetően egyenletes a hőeloszlása, mely 4 fokozatban állítható

-formatervezett vezérlőegysége LED-es hőmérsékletkijelzős, emellett job- és balkezeseknek is kényelmes

-huzata, puha, bolyhos, de könnyen tisztítható

2016-09_nora_salus_1200x7004

Az igazán ígnyenceknek ajánlom a Microlife ágymelegítő betétjét (20.100 Ft – 150x80cm), melyet a lepedő alá kell elhelyezni és 6 melegítési fokozatban biztosítja számunkra a megelelő hőmérsékletet. A termékben vékony fűtőszálak biztosítják az egyenletes hőeloszlást, melyeket gyorsan fel lehet fűteni és automatikusan kikapcsolnak 12 óra után. Ha szeretnénk akkor a levehető huzatot moshatjuk is, bár a lepedő alá téve nincs kitéve nagy igénybevételnek.

Nehéz a választás, de az biztos, hogy fáznunk nem kell, mert mindenre van egy praktikus megoldás! A termékeket a Salus Gyógypont Áruházából válogattam, ahol ezeken kívül még rengeteg hasonló termékkel találkozhattok, érdemes szemezgetni közülük.