Divat

NYERD MEG a 15.000 Ft értékű C&A ajándékkártyák egyikét!

Már nem csak az őszi időjárás, de az őszi trendek is megérkeztek! Itt az ideje, hogy egy kicsit körbenézzetek a kedvenc márkáitok polcain, hiszen minden évben helyénvaló egy-egy újdonság beszerzése. Én évről évre egyre jobban szeretem a C&A kínálatát, ahol nemcsak magamnak, de a kislányomnak, a Férjemnek és igazából a család minden tagjának könnyedén be tudok vásárolni. Én vagyok annak a híve, hogy minden évszakban lecseréljük a szekrényünket az új trendeknek megfelelően, de az biztos, hogy szükség van egy-egy aktuális kiegészítőre, amit lehet a stílusa, mintája vagy akár a színe alapján is választani. Minden évszaknak megvannak a sajátosságai, de ha az aktuális trendszínek köré építjük a ruháink és kiegészítőinket, akkor biztosan nem hibázhatunk. Én 3 aktuális árnyalat köré stylingoltam Nektek a bazárjaimat, amit az aktuális C&A termékeiből válogattam össze.

2016-09_nora_ca_1200x1200_jav13

A szürke és árnyalatai már évek óta uralják a divatot, ami ősszel tovább folytatódik! Idén most is nagy sikere lesz ennek a színnek, amit szuperül lehet variálni a klasszikus feketével vagy élénk színekkel, de ha igazán egyedivé szeretnétek varázsolni, akkor próbáljátok ki a fehérrel. Elegáns és casual stílusban is nagyon jól mutat, például a kötött tunika és hosszú blézer összeállításhoz egy magas sarkú és egy tornacipő is tökéletes választás.

2016-09_nora_ca_1200x1200_jav1

Az erdő színei és mesebeli világa ihlette a következő összállításomat, ahol a barnás és bordós árnyalatok, a kockás kendő, a mintás anyagok és a kalap határozzák meg a fő stílusirányt. Itt bátran keverhetjük a mintákat és a textúrákat, például egy mintás selyemblúz stílusos egy ponchóval, szűk farmerrel, egy bokacsizmával és hozzá finom kiegészítőkkel. A föld színek minden évben helyet kapnak a kollekciókban, már csak az a kérdés, hogy mivel kombináljuk őket?!

2016-09_nora_ca_1200x1200_jav12

Természetesen a fekete szín sem hiányozhat a repertoárból, amit idén bátran lehet extrázni. A ruhákat megbolondíthatjátok csipkével, szegecsekkel, de akár bársony betétes darabokat is választhattok. A különböző anyagok – selyem, bársony, pamut, bőr –  és a különböző stílusú kiegészítők mixelése is megengedett, bátran stylingolhatunk a saját stílusunknak megfelelően!

2016-09_nora_ca_1200x1200_jav14

Ha szeretnél Te is 15.000 Ft értékű ajándékkártya formájában válogatni a C&A ősz/téli kollekciójából, akkor írj meg nekem fb vagy blog kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – legalább 3 termékmárkát, ami kapható az üzletükben!