Szépségápolás

Innováció az intimhigiéniában!

A tisztasági betétek mára már a nők mindennapjainak a nélkülözhetetlen kiegészítői lettek. Rengeteg féle termékkel találkozhatunk a piacon, mégis a szép csomagolás és a vonzó külső sokszor nem olyan minőséget képvisel, mint ami elvárható lenne. A Softelle termékein keresztül szeretném Nektek bemutatni, hogy melyek azok a legfontosabb kritériumok, melyek alapján érdemes dönteni a különböző márkák közül.

softelle mix

Számomra létfontosságú, hogy egy intimbetét ne legyen zavaró, szerintem rendkívül irritáló lehet, amikor egész nap arra kell fókuszálnunk, hogy hogyan igazgassuk a bugyinkat vagy, hogy azon aggódjunk, hogy biztosan a helyén van-e minden….A következő kritériumok mind mind hozzájárulnak egy betét kiválasztásához, legyen szó egy farmeres, egy elegáns vagy egy casual stílusnál. Szóval az elsődleges szempont, hogy egy intimbetét legyen vékony és könnyű, nagyon puha és akár több órán át biztosítsa a megfelelő védelmet! A Softelle esetében ezt a everdry technológia garantálja! Termékeien természetes alapanyagú, hatékony ragasztószalagok biztosítják a megfelelő tapadást, az éjszakai betéteknél pedig 4 szárnyas a védelem az elmozdulás ellen, szuperül tapad, kipróbáltam…:)

softelle style mix

A kényelmehez szorosan kapcsolódik az extrém nedvszívó képesség (Leakstop) is, hiszen csak akkor kényelmes és biztonságos egy intimbetét, hogyha azonnal meg tudja kötni a folyadékot és a betét felülete akár nagy mennyiségű folyadék felvételére is képes másodpercek alatt. A Softelle ehhez kapcsolódóan készített egy videót is, amit ajánlok a figyelmetekbe, melyben jól látható a különböző márkájú termékek tesztelése. A betétek esetében a termékek tervezésénél még az oldalsó kifolyásvédelem is külön hangsúlyt kapott, érdemes ezt is tanulmányozni…

Tapasztalataim szerint a kényelem és a nedvszívóképesség mellett a Hölgyek az átszellőző képességét is előnyben részesítik egy betét kiválasztásánál. Azt hiszem ezt a témát nem kell kifejtenem bővebben, a lényeg, hogy a Softelle NeutrAir system rendszere megköti a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat, miközben egyedülálló átszellőzést is biztosít, ezzel garantálva a hosszan tartó frissesség érzését a viselőjének.

Csak egy lényegretörő mondat erejéig említeném meg az Intim Törlőkendőket (20db/doboz), amelyek nemcsak alkohol- és glicerinmentesek, hanem a piacon egyedülállóként a Toilette-n is lehuzhatóak. Ez ideális otthon, utazásnál egyaránt, mérete miatt elfér a táskánkban, így mindenhová magunkkal tudjuk vinni.

SOFTELLE Family

A termékeket már nemcsak online a Softelle oldalán, hanem a dm Drogériákban is meg tudod vásárolni! Próbáld ki őket!:)