Szépségápolás

Mit viseljünk azokon a napokon?

Korábban már bemutattam Nektek a Softelle  intim betétjeit, melyekhez különböző bazár összeállításokat készítettem, ahol azt boncolgattam, hogy mennyi helyen fontos, hogy mindig formában legyünk és ehhez hogyan tud egy intim betét hozzájárulni. Most azt is szeretném veletek megosztani, hogy milyen tesztek igazolják azt, hogy egy tisztasági betét valóban jó.

ilovemom_softelle

A reklámok nagyon befolyásolják az embereket, pláne a Hölgyeket. Akár saját magamra is mutogathatnék, amikor azt mondom, hogy sokszor a megszokások rabjai vagyunk és néha annyira ragaszkodunk egy egy termékhez, hogy nem is vesszük észre, hogy érdemes kinyitni a szemünket egy újdonság felé.

Softelle mix

A saját tapasztalataim számomra a legmeggyőzőbbek, ezért a következőket tudom megerősíteni a termékekkel kapcsolatban, amik közül én a nappali és az éjszakai változatot próbáltam:

– nagyon jól szellőzik és kényelmes, tökéletesen felveszi a testformát

– puha, vékony és könnyű az anyaga

– a kedvencem az elcsúszás védelme, ami profi (pláne az esti változatnál dupla szárnnyal !)

– természetbarát a csomagolása, így óvjuk a környezetünket

A hatékony nedvszívó képességüket legjobban a tesztvideók igazolják. A teszteken jól látható, hogy mekkora különbségek lehetnek a betétek között. Tartsuk szem előtt, hogy egy betét nedvesség felszívó- és átszellőző képessége, valamint az oldalsó kifolyás védelme mennyi aggodalomtól és kellemetlenségtől kímélhet meg minket ! Ide kattintva meg tudjátok nézni a videókat!

ilovemom_softelle_mix

Hölgyeim a döntés a kezünkben van, érdemes élni a lehetőségekkel, hogy nappal és éjszaka is a legjobb formában legyünk!:) Már nemcsak online, hanem a dm drogériák polcain is megvásárolhatóak a termékek!