Szépségápolás

Varászolj természetes és fénylő körmöket magadnak a SCHOLL Velvet Smooth elektromos körömápolójával! Szeretnél NYERNI egyet?

Végre megérkezett a jóidő, így előkerülhetnek a szekrényből a nyári ruhák és a hozzájuk tartozó kiegészítők is. Egy nőnek rengeteg mindenre kell figyelnie a szépségápolással kapcsolatban – említhetném itt a ráncok eltűntetését, a hajunk kezelését, az alakformálást, szőrtlenítést vagy a körmeink ápolását. Szerencsére nagyon sok hasznos terméket találunk a mindennapi rutinos teendőink elvégzéséhez, amihez most egy új termékcsalád is csatlakozik!

A Scholl világvezető márka a kéz-és lábápolási termékek kapcsán ezért nem meglepő, hogy idén nyáron is egy fantasztikus újdonsággal lepi meg a rajongóit. Ez a készülék nem más, mint a Velvet Smooth elektromos körömápoló szett, melynek a használata nemcsak könnyűnek tűnik, hanem az is!

2016-05_nora_scholl_1200x700jav12

Én azt gondoltam, hogy a körmeink ápolása nem egy extrém elvárás, ha megjelenésünkről beszélünk, de sajnos rengeteg negatív példával találkozom. A mai világban egyre nehezebb időt szakítani ezekre a női rutinokra, talán ezért is érdemes szemügyre venni ezt az elektromos körömápoló szettet, amivel rengeteg időt és macerát spórolhatunk meg, ráadásul otthon, könnyedén használhatjuk. Nem hazudtolhatom meg önmagam, ezért a mai trendeknek megfelelően, stílustanácsadós bazárral készültem a témában, hiszen a gyűrűk és a cipők esetében is kötelező az ápolt köröm!

2016-05_nora_scholl_1200x1200_jav1

A gyűrűk, pláne az oversize darabok nagyban kihangsúlyozzák a kezünket, extra fókuszt kapnak, így a körmeink is előtérbe kerülnek, ápoltnak kell lenniük. Ez a készülék végtelenül egyszerűen működik, 3 különböző fejet cserélve a körmök reszelhetőek, simíthatóak és fényesíthetőek lesznek. Először fel kell tenni a reszelőt, majd beállítani a kívánt fokozatot és a segítségével tetszés szerint formázni a körmeinket. Ha kész vagyunk, akkor a simítófejjel el lehet dolgozni az egyenetlenségeket és végül a fényező fejjel szépre lehet polírozni. Az eredmény természetes és ápolt megjelenés!

2016-05_nora_scholl_1200x1200_jav12

Nyáron a szandálok használata során a lábkörmeink is elővillanak, ezért a kezünkhöz hasonlóan őket is formáznunk és ápolnunk kell. Ezzel a körömápoló eszközzel ez is könnyedén kivitelezhető a fenti folyamatnak megfelelően, így a papucsban és a szandálban is magabiztosan lépkedhetünk. A végeredmény eléréséhez 7 tápláló olajban gazdag kutikula- és körömolaj lakkot is választhatunk, hogy a megjelenésünk ne a körmeinken múljon.

2016-05_nora_scholl_1200x700jav-2

Ha Te is szeretnél NYERNI egy ilyen szuper Scholl Velvet Smooth elektromos körömápolót, akkor csak a következőket kell tenned:

1.LÁJKOLD és OSZD MEG a posztomat!

2.Írd meg a blogom vagy a facebook oldalam kommentjében – kizárólag a blogom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy melyik a kedvenc Scholl terméked?!

2.Izgulj, hogy Te legyél a szerencsés!:)