Szépségápolás

A svájci csoda láb peeling! Kipróbáltam…

A nyári szezonban különösön oda kell figyelnünk a testünk minden apró részletére, hiszen ilyenkor minden szem elé kerül. Ilyen például a sarkunk is, melynek bőre egyéntől függően igen eltérő. Sokaknak nem kell speciális kezelésekre járniuk a kezelésük végett, de van akinek sajnos olyan elváltozásokkal kell szembenéznie, amiket otthon már nem lehet orvosolni. Én is az utóbbiak közé tartozom éppen ezért kerestem egy olyan peelinget, mellyel szikés beavatkozás nélkül tudnak csodaszép bőrt varázsolni.

Egy vadonatúj, svájci kezelésnek köszönhetően lábaink olyan puhává válnak, mintha sosem hordtunk volna cipőt – mindössze 30 perc alatt!

CALLUSPEELING
Mavex CALLUSPEELING

Mavex CALLUSPEELING a svájci hegyek és élővilág egyedülálló erejét ötvözi egy gyengéd, csodálatos kezelés formájában, mely gyógyít és véd. Ez egy kíméletes és kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.

A lábak mindössze 30 perc leforgása alatt egészséges, szép megjelenést nyernek kés és csiszoló nélkül! A professzionális lábkezelés egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt azonnali, meglepő eredménnyel!

Mindössze három megtervezett és hatékony lépéssel juthatunk el a könnyed léptekig:

  • 1. Egy alapos tisztítás után felhelyezik a CALLUSPEELING ULTRA tapaszokat a lábfej bőrkeményedéses területeire, majd fóliába tekerve pihennek a lábak negyed órát. Közben az aktív hatóanyagoknak köszönhetően felpuhul a bőr, amit majd a következő lépésben távolítnak el.
  • 2. Ezt követően a kezelő könnyed mozdulatokkal lehúzza a kemény bőrt egy kaparó segítségével, majd gyors reszeléssel tökéletesíti a végeredményt. Ez egyáltalán nem fáj, hiszen csak a felesleges bőrréteg tűnik el a bőrfelszínről.
  • 3. A kezelés gyengéd krémes masszázzsal zárul és már azonnal látható a végeredmény, ami hihetetlen, de valóban eltűntet minden felesleges bőrkeményedést.

A hagyományos pedikűr kezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak, sokkal rövidebb idő alatt. A Calluspeeling előnye, hogy akár egy arckezelés vagy testkezelés alatt is végezhető, így a felhelyezett arcmaszk vagy testpakolás alatt pihenünk. A svájci Mavex termékek teljes mértékben természetes összetevőket illetve tiszta gleccservizet tartalmaznak parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül. Növényi hatóanyagaik a svájci Alpokból származó gyógynövények – tárnics, áfonya, lucfenyő -, melyek liposzómák formájában jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe.

CALLUSPEELING

Mavex Foot Daily Care Cream otthoni használatával fenntartható a lábak hidratáltsága, puhasága, védelme. A krém segít megelőzni a repedések és a bőrkeményedés újbóli kialakulását, és megőrzi a bőr kellemes állagát. A kezelést egyéni igények szerint havonta is meg lehet ismételni vagy amikor szükségesnek érezzük.

Ezt a szuper lábpeelinget a Royal Clinics orvos- esztétikai központban végezték el, ahová a weboldalukon tudtok bejelentkezni IDE KATTINTVA!