Szépségápolás

Nézzétek meg a L’oréal ajándékcsomagok szerencsés nyerteseit!:)

Kedves Regisztrálók, Kommentelők!

Nézzétek meg, hogy kik nyerték a L’oréal legújabb sminktermékeivel teli ajándékcsomagokat: 

Hóman Adrienn (blog)

“Én eddig sosem használtam sminket a hétköznapokban, de mindig is eljátszottam a gondolattal, hogy mennyivel magabiztosabbnak érezném magam, ha felkennék magamra egy kis sminket, ami eltünteti az apró hibákat, és üdébb bőrt varázsolna. Sosem tudtam jól használni az alapozót, mikor tiniként a barátnőmmel próbálgattuk kifesteni magunkat, mindig foltos maradt a végeredmény. Nem mondom, jól el is ment a kedvünk. 🙂 De most talán újra megpróbálnám, és még a barátnőmnek is kölcsön adnám. 🙂 szóval igen, ezt a varázs alapozót tartanám nélkülözhetetlennek.

Tóth Beáta (blog)

“Hát, nehéz…döntenem a Brow Artist Genius Kit és a Nude Magique között. De mivel én nem megyek el otthonról míg a szemöldökömet meg nem igazítom, ezt mindenképpen kipróbálom. Nem sok embernek van tökéletes szemöldöke, szerintem a sminkelésben a legfontosabb rész. A jól ápolt szemöldök elengedhetetlenül szükséges. És a termék doboza is elegáns. De a folyékony alapozót is kipróbálom, mert már használtam az ő terméküket, és meg voltam velük elégedve, az applikátorral egyszerű felhordani a terméket, és a túlnyomott krém helyett az optimális mennyiséget juttatja arcunkra. 🙂 A szatént ruhaanyagként imádom, kíváncsi vagyok hogyan mutatna a számon.”

Varga Diána (fb)

“Kapásból két terméket is kipróbálnék azonnal:
1. Brow Atrist Genius Kit – nem találtam még meg a megfelelő szemöldök formázási kellékeket. Akárhány ceruzát próbálok, mindegyiknek már a belsejében törött a hegye :/ 🙁 Kipróbálnék végre egy profi cuccot! 😛
2. Color Richie La Palette – mindig lenyalom a rúzst, mire az alkalom eljön, ez masszívnak tűnik és pont megyek egy esküvőre a közeljövőben :)”

2016-09_nora_loreal_1200x700_jav132016-09_nora_loreal_1200x700_jav122016-09_nora_loreal_1200x700_jav1

GRATULÁLOK! Kérem a nyerteseket, hogy küldjék el az elérhetőségüket az ilovemom.blog@gmail.com-ra, hogy megbeszéljük a további részleteket! Köszönöm:)