Szépségápolás

Mezotjetgun – az új beauty fegyverem!

Munkám során nagyon sokféle kezelést van lehetőségem kipróbálni, de vannak olyan szalonok is – mint például a Szalon Széplaki – ahová rendszeresen visszatérő vendég vagyok. Andi kezei között már sokféle kezelést kipróbáltam és mindegyik csúcsszuper, ezért most sem volt kérdés, hogy a Mezojetgun “beauty-fegyverét” is örömmel tesztelem.

Remélem tudjátok, hogy a különböző beauty beavatkozásokat, nem minden évszakban lehet elvégezni, mert vannak olyanok is, melyek után például nem érheti a bőrt fényt, így célszerű inkább a tavaszi, őszi, téli szezonra időzíteni. Az általam kipróbált Mezojetgun arckezelés azért is szuper, mert télen és nyáron is lehet alkalmazni, hiszen nem okoz mikrosérülést a kezelőfej. Ezt a hidratáló, intenzív revitalizáló, ránctalanító, feszesítő kezelést minden bőrtípusra ajánlom, már akár 25 éves kortól. Az arc, nyak, dekoltázs, has, comb, fenék területein is alkalmazható és az eredménye azonnal jól látható. Ebben a bőrfiatalító folyamatban a kezelőfej tüskés fejrésze a mezopen új változata, mellette pedig a külső fémes részek a mezoterápiát helyettesítik. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy gyorsabban, fájdalommentesen és duplán lehet bevinni a sejtek közé a célzott hatóanyagokat, melyek hatása azonnal látható.

Többféle hatóanyagot is be lehet tölteni a kezelőfejbe, attól függően, hogy kinek mire van szüksége a bőrének, illetve attól is függően, hogy melyik testrészünket szeretnénk kezelni vele. A testre például koffeint, L-karnitin olyan zsírbontó anyagokat használ Andi, melyek előnyös hatással vannak a cellulitisz és narancsbőr csökkentésére, eltűntetésére. Az arcomra a népszerű az NCPR-t használtuk, mely 49+ 1 hatóanyagot (Hyaluronsavat, 10 vitamint, 25 aminosavat, 6 ásványi anyagot, 2 koenzimet, 4 nukleinsavat, 2 redukálószert) tartalmaz. Mivel a bőr szerkezetének és működésének természetes alkotóit tartalmazza, így a sejteken belüli és kívüli térben egyaránt kifejti a hatását, a bőr mélyebb rétegeiben is. Helyreállítja a bőr rugalmasságát és feszességét, azáltal, hogy elsztint és kollagént és más olyan molekulákat juttat az alsó rétegekekbe, melyek erősítik az extracelluláris mátrixot. Szóval olyan átfogó bőrmegújító hatása van, amellyel azonnal látható az eredmény, egészséges fényt és hidratáltságot biztosít a bőrnek, már az első kezelést követően.

Kezelés menete:

  1. Alapos bőrtisztítás
  2. Mikrodeba brázió – ebben a lépsében lecsiszoljuk a felső, elhalt hámréteget, ami azért fontos, hogy az aktív hatóanyagok megfelelően tudjanak felszívódni. Ezt eredetileg savas hámlasztással végzi Andi, de amikor már nagyon süt a nap és nem vagyunk biztosak a fényvédők rendszeres használatában, akkor nem ajánlott, mert hiperpigmentációt okozhat.
  3. Mezojetgun – Andi a kezelőfej segítségével bejuttat nagyságrendileg 2 ml NCPR-t-t a bőrfelszínbe, melyek majd a mélyebb rétegekben is felszívódnak és ott fejtik ki hatásukat, ahol a sejtjeinknek szüksége van rá
  4. Kötőszövet erősítő masszázs – itt Andi speciális fogásokkal dolgozik, melyek segítségével janul az anyagcserénk, így könyebben és gyorsabban képesek felszívódni a hatóanyagok.
  5. Hyaluron pakolás – a lágy konzisztenciájú, könnyen felszívódó krémpakolás táplálja, hidratálja és feszesebbé teszi a bőrt, a tápláló és hidratáló hatóanyagok pedig stimulálják a bőr kollagén és elasztin szintézisét.

A kezelés időtartam 1-1,5 óra és utána már indulhatunk is, mert nem eredményez látványos elváltozásokat a bőrön. Andi szolgáltatásai között sokféle beauty kezelést találtok, de azt ajánlom, hogy látogassatok el hozzá a Szalon Széplaki-ba és személyesen válasszátok ki a bőrötöknek legmegfelelőbbet!

___