Lifestyle

Must have kütyük az önfeledt nyaraláshoz!

Tudjátok, hogy a férfiakat meghazudtoló rajongással imádom a kütyüket, ezért is szeretném Veletek megosztani a legújabb szerzeményeimet, amiket a nyári utazásunkhoz rendeltem. Már le is teszteltem őket, úgyhogy boldogan megosztom a tapasztalataimat…:)

i-Storer 3.0 USB

Édesapám küldött egy linket, mert tudja, hogy mindig panaszkodok, hogy fullon van a tárhelyem, így tanulmányoztam a Quazar oldalát, ahol egyből több technikai kiegészítőt is találtam, melyeket nem tudtam nem megrendelni. Elsőként ismerjétek meg az i-Storer USB flash drive külső memóriás eszközt, mely a legegyszerűbb módját kínálja a gyors adatmentésnek. A reggeli kávézás közben és az esti vacsoránál is könnyedén kiviteleztem a képek konvertálását, így nem is aggódtam amiatt, hogy bármiről lemaradunk a megtelt memóriám miatt. A drive-ot pillanatok alatt csatlakoztattam a telefonomhoz és az applikáció segítségével azonnal letöltöttem a képeket. Ez az i-Storer lehetővé teszi a közvetlen adatmentést az iPhone, iPad, vagy iTouch készülékekről, internet kapcsolat, vagy hálózati csatlakozás nélkül. Az is tetszik, hogy nem csak menteni lehet a file-kat, hanem a lementett adatokat fel is lehet rakni lightning csatlakozóval rendelkező készülékről PC-re, vagy microUSB csatlakozós (Android/Windows) készülékekre is. Emellett az is extra, hogyha nem szeretnéd, hogy az adatokat mások is megnyithassák, akkor az applikációt elláthatod ujjlenyomat védelemmel vagy jelkóddal is, így minden adatodat teljes biztonságban tudhatod az i-Storereden. Nekem must have lesz a mindennapokban is, de az utazásaimnál biztosan velem lesz!:)

Wireless Earbuds bluetooth fülhallgató

A másik termék, amit igen régóta szerettem volna már, de még nem sikerült megtalálnom az igazit, az a Wireless Earbuds nagy teljesítményű Bluetooth 5.0. fülhallgató és headset, melynek nagy hasznát fogom venni a hétköznapokban, akár csak ha a vezetést említem. Ezek a fülhallgatók egy stílusos kis mágnesesen záródó tokban pihennek, miközben töltődnek a beépített 500mAh akkumulátornak köszönhetően. Nagyon mélyen ülnek a fülben, így olyan prémium hangzást biztosítanak, hogy teljesen kizárják a kívülről beszűrődő zajokat. A fülhallgatók USB kábelen keresztül tölthetőek, nagyon igényes a megjelenésük és a letisztult vonalvezetésüknek köszönhetően igazi csajos megjelenést tükröznek. Nagyon megszerettem őket, olyannyira ha egy picit szeretnék “elvonulni a világból”, akkor nincs akadálya, hogy a kedvenc számaimmal lazuljak egy kicsit!:)

X5Pro vezeték nélküli prémium hangszóró

A zenehallgatás élménye mindehová el kell, hogy kísérjen, ezért az utazásunkhoz elsőként csomagoltam el az X5Pro vezeték nélküli prémium hangszórót, mely tudtam, hogy felejthetetlen különleges fog szolgáltatni a tengerparton is. Fantasztikus volt a sziklaszirteken élvezni a kedvenc előadóim számait, melyeket HIFI minőségben hallgathattunk. Ez a profi bluetooth speaker a 2db 10W-os beépített hangszórójának, speciális elhelyezésének és az eszköz egyedi belső kialakításának köszönhetően, a mélyhangok felerősítésével 360 fokban szólaltatja meg a zenéket. A Bluetooth 5 segítségével a megszokottól eltérően akár 40-50 méter is lehet a hatótáv, amit nem próbáltunk ki, de ez is fontos lehet egy adott szituációban. A készülékben nagy kapacitású akkumulátor dolgozik, ami akár 15 órán át tartó hálózati csatlakozás nélküli zenelejátszást biztosít és mindössze 2-3 óra alatt 0-ról ismét 100% töltheted. Dizájnos vonalvezetése, csekély súlya, masszív fém háza egy szépen kidolgozott gumírozott csúszásgátló és ütéscsillapító bevonatot kapott, ennek köszönhetően gyakorlatilag bárhová lerakhatod, nem csúszik le a motorháztetőről, a kövekről és a beton felületekről sem, emellett nem utolsó szempont az sem, hogy ellenáll a ráföccsenő víznek is. A homokos parton, a sziklaszirten és még sétálás közben is velünk volt, imádtuk!!!:)

Be travel powerbank

Az utazásunk egyik leghasznos kiegészítője a Be travel napelemes és normál módon is tölthető powerbank-ja volt. Rengetegszer hagyott volna minket cserben a telefonunk aksija, de szerencsére nem így történt! Stílusos megjelenése és anyaghasználata, praktikus, kompakt kialakítása, nagy teljesítménye és hasznos funkciói business és outdoor használatra is alkalmassá teszik. Nagy kapacitásának köszönhetően telefont, tabletet, akciókamerát és szinte bármilyen okoseszközt feltölthetünk vele többször is, ráadásul hálózati csatlakozás nélküli újratöltésre is alkalmas, mert kihajtható és az új generációs napelemeknek köszönhetően természetes energiaforrásokat is magába tud szippantani. Strandolás közben is szívta magába a napenergiákat, így egy percig sem aggódtunk, hogy bárkinek is lemerülne a telója. A powerbank hátoldalán egy nagy teljesítményű LED lámpa is helyet kapott, ami jól jöhet ha az este a szabadban érne és a zseblámpa éppen cserben hagyna. Az állandóan világító “hagyományos” zseblámpa funkció mellett, SOS és stroboszkóp módban is használható, tehát vész esetén segélykérő jeleket is küldhetsz vele a sötétben, de szerencsére ezt nem kellett kipróbálnunk! A mai felpörgött világban, ahol szinte bármelyik pillanatban szükségünk lehet egy kütyüre, ez egy igazán hasznos kiegészítő!:)

Quazar webshop

A fenti termékeken kívül még rengeteg szuper okos eszközt találtok a Quazar webshopjában, melyeket érdemes alaposan szemügyre vennetek!

____