Gasztro, Lifestyle

Natura Hill – Zebegény gyöngyszeme

A Dunakanyar talán legszebb részén, a festői szépségű Zebegény volt szőlőhegyén helyezkedik el a Duna fölött, a Börzsöny kapujában, a Natura Hill. A páratlan kilátás mellett pihenhenhetünk, élvezhetjük a friss levegőn megélt szabad pillanatokat és különleges gourmet élményekben is részünk lehet a séfek által megálmodott mesterfogások mellett. A Natura Hill minden szegletét a fenntarthatóság figyelembevételével tervezték, és úgy alakították ki, hogy értékes élményekkel gazdagodva, feltöltődve élvezzünk minden pillanatot. Mi két felejthetelen napot töltöttünk el a Woman Power Project hölgy tagjaival és bármikor visszamennék, mert már ennyi idő is elegendő volt ahhoz, hogy teljesen ki tudjunk szakadni a városi körforgásból.

A Vendégházban 8 prémium szoba várja a pihenni érkezőket

A Natura Hill Vendégházban nyolc prémium lakószobát alakítottak ki, melyek mindegyike pont annyira más, hogy megtalálhassuk köztük az ízlésünknek leginkább megfelelőt. A birtok megnyugtató hangulata és erős kötődése a természethez magával ragadó, nem lehet nem ellazulni és feltöltődni. A szobákat kedvenc növényeikről nevezték el, melyeket tavasztól őszig egytől egyig megtalálhatunk és megízlelhetünk fűszer- és gyógynövény kertjükben. Mindegyik szobából tökéletes dunai panorámát élvezhetünk, ahol a lehető legnagyobb nyugalomban ülhetünk egy pohár borral vagy a helyszínen elérhető kiváló házi szörpükkel a kezünkben. Az egyik kedvencem az emeleten lévő szobák közül az, ahol még a fürdőkádból is élvezhetjük a csodás panorámát, miközben egy illatos habfürdőben lazítunk. Az alsó szinten lévő szobák párosával összenyithatók, így ha családdal vagy barátaiddal érkeznénk, akkor az egész társaság együtt pihenhet.

A LES lakosztályai maga a csodák.

Új épületük, a LES 2019-ben készült el, melyben 3 dunai panorámás lakosztály található, ahol mi is megszálltunk és maga a csoda volt. A teraszra kilépve mindössze pár lépés távolságra egy önálló szauna és fűthető jakuzzi is gondoskodik az extra kényeztetésről, ahonnan mintha moziba ülnénk élvezhetjük a Dunakanyar gyönyörű táját. A LES sétatávolságra helyezkedik el a főépülettől, saját közvetlen parkolóval, így csak egy pár percbe telt, hogy megközelítsük az ebéd- és vacsora helyszínét.

Páratlan gasztronómiai élményben volt részünk

Slow Food bisztrójuk a hét legtöbb napján nem csak a szállóvendégeket kényezteti páratlan gasztrónómiai élményeivel, hanem az odalátogatókat is. Nem rendelkeznek étlappal, séfük – Szilvási Mihály – friss és szezonális alapanyagok segítségével készíti el délben a 3 fogásos Bistro Menüt, este pedig a 4+1 fogásos Degusztációs menüt. Elképesztő ízorgiában volt részünk, melynek ínyencségei között említhetném a Házi BBQ-s füstölt tokhalat, a Pirított laskagombás kacsamellett spenótos hajdinás kásával, a Citromos-karfiolos veloutét vagy a Citromos-mandulás tápióka pudingot mandulás keksz morzsákkal és kökényecetes tonkababos eperraguval. Már az elnevezésektől is összecsordult a nyál a szánkban, az ízeket pedig nem nagyon tudom szavakba önteni, mert páratlan.

Ha Ti is szeretnétek egy önfeledt pár napot eltölteni egy meseszép környezetben, fantasztikus élményekkel, akkor látogassatok el a Natura Hill weboldalára és válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbb szobát és időpontot. Emellett érdemes követnetek a Natura Hill facebook és instagram oldalát is, ahol első kézből értesülhettek az aktuális programokról.

___