Gasztro, Lifestyle

Újjászületett az 1001 éjszaka szállodája Egerszalókon!

A mesés Shiraz Hotel gondolata 2002-ben született meg és 2003-ban nyitotta meg kapuit családi szállodaként mindösszesen 21 szobájával. A közel keleti, 1001 éjszaka hangulatvilágát megelevenítő szálloda az elmúlt 10 évben több bővítésen is átesett, melyeknek köszönhetően ma már 1400 nm-es kültéri és beltéri wellness oázisával 65 szobájával, köztük 11 exkluzív modern tematikára épülő lakosztályával, lenyűgöző belsőépítészeti csodájával és számtalan tematikus programjával varázsolja el a vendégeket. Nem is meglepő, hogy már rengeteg elismeréssel büszkélkedhetnek, köztük a Best of AZ ÉV HOTELE ezüstérme is.

https://shiraz.hu/application/files/2616/1338/8799/shiraz-hotel-leleplezzuk-latvany.jpg

Idén ismét ellátogattunk a Woman Power Project-tel ebbe a csodás oázisba, ahol rengeteg újdonsággal várják a vendégeket. Fűszeresebb marokkói tematikával, megújult autentikus belsőépítészettel és garantált gyerekmentes pihenő környezetben élvezhettük az önfeledt kiakapcsolódásunkat. A felújítás során teljesen új, tematikus külsőt kapott 27 szoba és a híres Casablanca Bár is. A szobák, a folyosók még inkább sejtelmes terekké változtak, akár egy marrakeshi riádban sétálnánk, tényleg olyan, mintha egy mesés világban barangolnánk.

Shiraz

Az Arab Fürdőház közel 400 m²-es fürdővarázsa, több mint 1001 m²-es wellness világával továbbra is a keleti fürdőkultúrába repít minket, ahol számos kezelés nyújt különleges feltöltődést. Romantikus fürdőprogramok, páros kezelések és egyedülálló fűtött kőágyon történő autentikus masszázsrituálék segítik a kikapcsolódást. Mi egy privát gőzszeánszon vettünk részt, ahol egy agyagos pakolás segítségével kényeztethettük a bőrünket, de a különböző testmasszázsok is igen vonzóak.

Tematikus szálloda révén, minden szolgáltatásukat a Marokkó stílus jegyeivel fűszerezik, ezért a nemzetközi konyha remekein felül tradícionális marokkói fogásokkal is szinesítik a gourmet palettát, melyeket megkóstolhatunk az A’La Carte étlapról, illetve a svédasztalos kínálatból is. A marokkói ételkóstolókat szombat esténként tematikus, grátisz programok kíséretében is élvezhetjük.

Shiraz

A szálloda számára a legfontosabb, hogy a vendégek valóban mesésen pihenhessenek, ezért a zavartalan relaxáció és a nyugodt feltöltődés érdekében 2020 Szilveszterétől kizárólag 14 éven felüli Vendégeket fogadnak, hiszen minden pár, szülő és nagyszülő megérdemel néhány napot, ami csak róluk szól!

Ha Ti is szeretnétek egy különleges egzotikus környezetben, napi élményprogramokkal, magas minőségű gasztronómia finomságokkal és profi kiszolgálással eltölteni néhány napot és kiszakadni a mindennapokból, akkor látogassatok el ebbe az exkluzív paradicsomba Egerszalókra.

További részletekért keressétek fel a Shiraz Hotel weboldalát, ahol minden információt megtaláltok és online is tudtok szobát foglalni!

___